Ocupabilitat | Departament d’Ocupació i Emprenedoria | Tel. 96 158 39 83 | motivem@uv.es

Ja hem presentat la idea, com sabrem els qui són els 20 equips finalistes?

La comissió d’avaluació, encarregada d’analitzar les idees presentades, proposarà a l’òrgan convocant, a través de l’òrgan instructor, la llista dels 20 equips finalistes.

Sobre la base d’aquesta proposta, l’òrgan convocant dictarà una resolució provisional d’equips finalistes que es publicarà al tauler d’anuncis de la Universitat de València.

 

Acreditació i reconeixement de participació

L’alumnat i professorat dels equips que haja aconseguit presentar correctament les seues idees obtindrà una acreditació en reconeixement a la seua participació.

Aquesta acreditació es podrà descarregar a través de l’aula virtual de la Universitat de València, una vegada revisades totes les idees presentades.

A més aquells estudiants que hagen participat en almenys el 80% de la formació voluntària Talent MOTIVEM, podran descarregar-se també aquesta acreditació.

 

Formació Idees MOTIVEM i projecte professional

Si eres estudiant d’un dels equips presentats i t’agradaria experimentar com seria transformar la teua idea en un projecte professional participa al juliol en la formació complementària Idees MOTIVEM i projecte professional, curs gratuït i reconegut amb un crèdit de participació.

Més informació www.adeituv.es/cursmotivem