AVÍS LEGAL

1. Dades identificatives

El lloc web www.adeituv.es és titularitat de la Fundació Universitat-Empresa de València (Consell Social de la Universitat de València. Estudi General de València) de la Comunitat Valenciana, mitjà propi de la Universitat de València (d’ara en avant ADEIT) amb:

-CIF: G46470738
-Inscripció en el Registre de Fundacions de la Comunitat Valenciana: 82-p/f-(V)
-Domicili en Plaça de la Verge de la Pau número 3, 46001 València.

Els usuaris podran establir una comunicació directa amb ADEIT mitjançant comunicació escrita remesa a l’adreça abans indicada, així com utilitzant qualsevol dels següents mitjans:

Telèfon: 96 160 3000 / Correu electrònic: info@adeituv.es

2. Usuaris

A l’efecte de la interpretació dels presents Termes i Condicions d’Ús, entenem que una persona passa a ser usuària en el moment en què accepta els Termes i Condicions d’Ús i la Política de Privacitat exposades en el lloc web.

3. Objecte

Els presents Termes i Condicions d’Ús regulen els drets i obligacions de ADEIT i dels usuaris en relació a l’accés, navegació i utilització del present lloc web.

ADEIT es reserva el dret a modificar, sense previ avís, el present lloc web. En tot cas, la navegació després de la seua modificació implica l’acceptació d’aquesta modificació per part de l’usuari.

La contractació de qualsevol producte i/o servei de pagament oferit per ADEIT quedarà regulada per les condicions generals i/o particulars de cada servei específic disposades a aquest efecte.

4. Exclusió de responsabilitat

ADEIT actua de bona fe en la posada a la disposició de la informació i serveis a través del seu domini adeituv.es, per la qual cosa no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogueren ocasionar-se a tercers.

A títol merament enunciatiu no es fa responsable de: errors o omissions en els continguts, ús inadequat per tercers, l’accés i ús de la informació i serveis per menors d’edat, la falta de disponibilitat del portal, o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts (malgrat haver adoptat les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho).

La Fundació no assumeix cap responsabilitat per la connexió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència en la web.

En qualsevol cas, l’establiment de qualsevol mena d’enllaç des del lloc web a una altra pàgina web aliena no implicarà que existisca algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre ADEIT i el responsable d’aquesta pàgina web aliena.

5. Ús del portal web

L’usuari s’obliga al compliment dels Termes i Condicions d’Ús, i a realitzar una utilització adequada dels continguts i serveis que ADEIT ofereix a través del seu portal, i amb caràcter enunciatiu, però no limitatiu, a no emprar-los per a:

. Incórrer en activitats il·lícites o il·legals de qualsevol tipus, i particularment, difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, sexista, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans, o actuar en perjudici dels drets a la intimitat, a l’honor, a la pròpia imatge o contra la dignitat de les persones.

. Difondre continguts contraris als principis enunciats en el Codi de bon govern i bones pràctiques de gestió d’ADEIT.

. Comunicar manifestacions o referències falses, incorrectes o inexactes sobre les pàgines i els serveis de la Fundació.

. Danyar els sistemes físics i lògics d’ADEIT, dels seus proveïdors o de terceres persones.

. Introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguen susceptibles de provocar els danys anteriorment citats.

. Usar el lloc web per a recollir dades de caràcter personal d’altres usuaris

. Accedir sense autorització a qualsevol secció del lloc web, a altres sistemes o xarxes connectats al lloc web, a cap servidor d’ADEIT, ni als serveis oferits a través del lloc web, per mitjà de piratege o falsificació, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà il·legítim.

. Infringir, o intentar infringir, les mesures de seguretat o autenticació del lloc web o de qualsevol xarxa connectada a aquest, o a les mesures de seguretat o protecció inherents als continguts oferits en el lloc web.

. Dur a terme alguna acció que provoque una saturació desproporcionada o innecessària en la infraestructura del lloc web o en els sistemes o xarxes de ADEIT, així com en els sistemes i xarxes connectats al lloc web.

. Impedir el normal desenvolupament d’un esdeveniment o activitat disponible a través del lloc web o qualssevol de les seues funcionalitats.

6. Propietat intel·lectual i industrial

El disseny, codi font, logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el domini www.adeituv.es pertanyen a ADEIT i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Es prohibeix la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seua modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’ADEIT.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, així com els perjudicis i crebants ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial d’ADEIT donaran lloc a l’exercici de les accions que legalment li corresponguen.

7. Protecció de dades

En la navegació i ús dels serveis situats en el domini www.adeituv.es s’haurà de tindre en compte la política de privacitat i política de cookies de la Fundació que poden ser consultades en:

https://www.adeituv.es/politica-de-privacidad/

https://www.adeituv.es/politica-de-cookies/

8. Portal de transparència

A través de la informació publicada en el portal de transparència, ADEIT atén de manera periòdica i actualitzada el principi de publicitat activa establit per la Llei, amb els mecanismes adequats per a facilitar l’accessibilitat, la interoperabilitat, la qualitat i la reutilització de la informació, així com la seua identificació i localització.

9. Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.