Ocupabilitat | Departament d’ Ocupació i  Emprenedoria | Tel. 96 158 39 83 | motivem@uv.es

MOTIVEM és un iniciativa de formació implementada pel Vicerectorat d’ Innovació i Transferència de la Universitat de València, a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb l’objectiu de donar suport a l’esforç del professorat universitari que estimula la creativitat de l’alumnat coordinant el desenvolupament d’idees en equip que potencien la seua ocupabilitat.

Professorat i estudiantat,

un tàndem creatiu innovador

Un consell acadèmic format per professorat de la Universitat de València fa costat a la dinamització d’aquesta iniciativa.
La participació del professorat i de l’alumnat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

COMPETICIÓ IDEES MOTIVEM EN EQUIP 2022

Aquesta acció formativa permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat futura. Iniciativa, creativitat i comunicació els ajudaran a generar, desenvolupar i presentar les idees en equip, amb la coordinació del professorat que els inscriurà en la competició.