Práctiques Titulats |  Departament d’Ocupació i Emprenedoria  |  Tel. 96 158 39 82 |  ocupabilitat@adeituv.es

El programa de formació pràctica en empreses per a persones amb titulació universitària és un instrument al servei dels qui han realitzat la seua formació acadèmica a la Universitat de València, que té com a finalitat millorar la seua ocupabilitat mitjançant un procés d’adquisició de competències que els permeta posar en pràctica els coneixements obtinguts en els estudis universitaris.

La formació pràctica en l’empresa potencia l’ocupabilitat i facilita la incorporació a l’ocupació

En tractar-se d’un programa formatiu la persona beneficiària no tindrà relació laboral amb l’entitat col·laboradora, que designarà una persona amb experiència en la matèria per a tutelar la seua formació pràctica.

L’entitat assumeix el cost del programa formatiu, que inclou la dotació econòmica a percebre per la persona beneficiària i la seua formació en línia en competències transversals. La duració màxima acumulable és de 12 mesos.

Aquest programa s’ajusta al que es preveu en el Reial decret 1493/2011, de 24 d’octubre, pel qual es regulen els termes i les condicions d’inclusió en el Règim General de la Seguretat Social de les persones que participen en programes de formació, en desenvolupament del que es preveu en la disposició addicional tercera de la Llei 27/2011, d’1 d’agost, sobre actualització, adequació i modernització del sistema de la Seguretat Social.

Si has obtingut la teua titulació de grau u màster a la Universitat de València en els últims 3 anys i encara no has complit 30 pots inscriure’t en el nostre programa de formació pràctica en empreses i institucions.

Podràs sol·licitar les ofertes que siguen del teu interés en l’apartat “Convocatòries obertes”.

Per a més informació, visita Preguntes freqüents.

Per a poder participar en els processos de selecció d’ofertes en aquest programa és necessari emplenar prèviament el formulari ‘Inscripció de persones titulades‘, aportant la documentació acreditativa. Llevat que ho hagueres fet amb anterioritat al 29 de gener de 2021, i en aquest cas ja disposem de la teua informació.

Si has obtingut la teua titulació de grau u màster a la Universitat de València en els últims 3 anys i encara no has complit 30 pots inscriure’t en el nostre programa de formació pràctica en empreses i institucions.

Per a concórrer a les ofertes obertes és necessari emplenar i enviar el formulari ‘Sol·licitud d’oferta’ que apareix abans de les convocatòries. Només es tindran en compte les candidatures que s’ajusten al perfil de les ofertes (titulació i altres, en el seu cas) i complisquen els requisits del programa.

OFERTES CONVOCADES

En tots els casos la duració és de 6 mesos, renovables per idèntic període.
L’import brut indicat en la dotació econòmica és per a un semestre i inclou impostos.
Alta en la Seguretat Social en els termes previstos en el Reial decret 1493/2011.

ReferènciaTitulació requerida / IdiomesPrograma d'activitatsLocalitat i horariDotació econòmicaPeríode sol·licitud
195-090922
(Indumarsan)
Grau en: Química o Enginyeria Química
................................
Anglès nivell B2
Control de qualitat de matèries primeres recepcionades i producte acabat de cada fabricació el seu certificat d'anàlisi, desenvolupament de productes ,anàlisis de productes de mercat i contratipos. Les matèries primeres que es reben en cisterna són emulsions, etilenicas, homopolímers i acríliques. Quan es rep per a descarregar la cisterna es comprova el certificat d'anàlisi del fabricant en el laboratori per a donar la conformitat al producte i la seva descàrrega. Els Hotmels igual es comprova que els paràmetres indicats en el seu certificat siguin correctes i els mateixos que s'analitza en el nostre laboratori per a la seva conformitat i recepció.Manises
Dilluns a dijous 8.00 a 17.00 hores. Divendres de 8.00 a 15.00 hores
3.960€Des del 9 al 30 de setembre
196-120922
(Graham Packaging Ibérica)
Grau en: Relacions Laborals i Recursos Humans
.................................
Anglès nivell B2
Gestió documental: Informis RH i dades d'empleats. Contacte entre Direcció i emprats RH. Assegurar comunicació fluida amb el Dpto central de RH. Implementar/Suport polítiques, programes, sistemes i estàndards de RH. Pla de Formació. Incidències nòmina. Control de fitxatges. Reforço comunicació interna. Programa d'incentius. Processos de selecció. Noves incorporacionsAldaia (València)
Dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 hores. Divendres de 8.00 a 14.00 hores
3.960€Des del 12 al 30 de setembre
197_120922
(Fermax Electrónica)
Grau en: International Business
....................................
Anglès nivell B2 (fluid)
Col·laboració en les gestions administratives: tramitació de comandes, facturació i gestió de l'enviament, així com emissió de la documentació d'exportació. Atenció al client, seguiment de comandes i gestió d'estoc en el departament de Suport de Vendes InternacionalsValència.
Dilluns a dijous de 8.30 a 15.00 i de 16.00 a 18.00 hores. Divendres de 9.00 a 15.00 hores.
3.960€Des del 12 al 30 de setembre
198-140922 (Caixa Popular)Grau en: ADE, Economia, FyC, Turisme, Negocis Internacionals, Doble Grau Turisme i ADE
-------------------
Inglés nivell B1
Valencià
Suport en la gestió i atenció diària de l'oficina: operativa i servei d'efectiu, transferències, assegurances socials, impostos, xecs, operatòria comptable de caixa, domiciliacions. Acompanyament i observació en operacions financeres com ara l'obertura de comptes, gestió de productes d'assegurances i productes d'inversió.Localitats: Gandia. Llíria, Manises, Mas Camarena.
Dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores.
3.960€Des del 12 al 30 de setembre
199-140922
(Moore Ibergrup Auditores)
Grau en: ADE, Economia, Finances i ComptabilitatCol·laborar en la realització de tasques bàsiques d'auditoria: Coneixement dels procediments d'auditoria: Circularització entitats financeres, clients i proveïdors i conciliació saldos, anàlisi analítica de comptes de p i g, proves de procediments i controlsPalma de Mallorca
Dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores
7.740 €Des del 12 al 30 de setembre
200-190922
(Curiel Consultors)
Grau: ADE, Economia, Finances i Comptabilitat.
Doble grau ADE i Turisme.
Col·laboració en el Departament financer-comptable per a la captació de fons públics per a inversions: Anàlisi d'inversions, anàlisis EEFF, impostos i Normativa Mercantil anàlisi DAFO, confecció Plans de Viabilitat Tècnica i EconòmicaPaterna-Parc Empresarial Tàctica
Dilluns a Dijous de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores. Divendres de 8.00 a 15.00 hores.
6.840 €Des del 19 al 30 de setembre
201-190922
(Digital Transformation Management)
Grau en: Enginyeria Informàtica
.......................................
Anglès nivell B2
Configuració de Clarity PPM, solucion per a l agestión de projectes i carteres. Desenvolupament d'informes i quadres de comandament amb jasper Reports Server i Jasper Studio, Desenvolupament de processos amb jelly scripting, així com modificació de pàgines amb HTML i javascript.
València.
Dilluns a dijous de 9.00 a 18:15h (1h menjar). Divendres de 8.00 a 15.00 hores.
5.400€Des del 19 al 30 de setembre
202-190922
(Norauto)
Grau en: Periodisme, Comunicació Audiovisual
...................................
Inglés o Francès nivell B2
Recopilar dels Gestors de Producte la informació necessària per a les creacions dels nous productes, verificar la coherència d'aquestes informacions, crear els fitxers d'integració necessaris per a alimentar SAP, definir les estructures de les descripcions, tractar amb proveïdors, sol·licitar als proveïdors la informació dels productes necessària per a la web: característiques del producte, argumentari de venda, fotos, vídeos, manual d'instruccions, fitxa tècnica. Contactar amb els seus homòlegs en altres BU per a modificacions que afectin productes internacionals.Burjassot (Centre Comercial Alban)
Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores
3.960€Des del 19 al 30 de setembre

Ábaco Servicios de Auditoría y Consultoría Fiscal, Ad2web, Afiser Servicios Inmobiliarios, Agencia de Transportes Gold Wheels, AgriDesk, Aguas de Valencia, AIMPLAS, Alayso Gestión Empresarial, Albert Contell Salvador Ramón, Alcanzia Energía, Alcodis Bebidas y Licores, Alfatec Sistemas, ALM Consultoría Jurídica y Económica Balear, Almacenes Elite, Amargós, Amcor Flexibles España, AMIFRUIT, Analaqua, Aon Gil y Carvajal, Aplicaciones Tecnológicas, Aravolo Cycles, ArcelorMittal Centro de Servicios Compartidos, Área de Servicio Godelleta, Arena Óptica 16, Arrocerías Rovira Ballester, Arte Láctico Caprino, Asociación Valenciana de Agricultores, Astro Europa, ATM Natura, ATQ Quimyser, Autobuses Buñol, Autosolar Energy Solutions, Avanza Urbana Siglo XXI, Ayuntamiento de Alzira, Ayuntamiento de Catarroja, Ayuntamiento de Museros, Ayuntamiento de Picanya, Ayuntamiento de Sueca, Ayuntamiento de Torrent, Ayuntamiento de València, Aza Valencia Inmuebles, Azati 1870, B2B Corporación Jurídica, Balero XXI, Baxter, Bayer Cropscience, Be Balance Valencia, Bed & Bike Valencia, Befesa Gestión de Residuos Industriales, Bershka Bsk España, Bianchi Muebles, Bic Graphic Europe, BIOVAL, Bonacasa Fruit E.T.T, BP Oil España U, Caixa Popular, Caixa Rural d’Algemesí, Caixa Rural de l’Alcudia, Carnes Félix, Catala & Richart Asesores, Casfid Servicios Tecnológicos, CAV Picassent Asesoría, Celestica Valencia, Cepal Asesores, Cesumin, Ceva Freight España, Clínica Jesús Rubio Fisioterapia, Columbus Venture Partners SGEIC, Compañía Ibérica de Paneles Sintéticos, CONNEXT Comunicación Digital, Consorci Provincial de Bombers de Valencia, Consum, Cortichapa, Cosbi Steel Traders, Cosmetrade, Cosmewax, Cotevisa, Crea Medicina de la Reproducción, Creaciones Cordón, Creusoler Gestión, Cuidum Tech, Curiel Consultores, DAS Photonics, DDA Hotel Fund, Delhom Assessoria d’Empreses, Delphi Packard España, DHL Exel Supply Chain Spain, DHL Freight Spain, Dideas, Different Roads, Digital Menta, Distribuciones Eléctricautomatización y Control, Dr. Franz Schneider, Ecu Line Spain, Editorial Prensa Valenciana, Edwards Lifesciences, Edypro Fertilizantes, Eines, Embutidos F. Martínez R., Empresa Mixta Metropolitana, Empresa Mixta Valenciana de Aguas, Estampaciones Metálicas MOYMA, Estudio Jurídico 4, Estudios de Software Avanzado y Mantenimiento de Tecnología, Etra Investigación y Desarrollo, Eyee Estudios Empresariales, Faurecia Automotive España, Faurecia Interior Systems Salc España, Federación de Hockey de la Comunidad Valenciana, Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana, Femarvi, Ferrovial Servicios, Fluinox Procesos, Foener Comercialización, Fontalca, Francisco R. Artal, Fritoper, Fundación Deportiva Municipal de Valencia, Fundación Nutai de la Comunitat Valenciana, Gabinetes Especializados de Levante, GB Indelec Val, General de Análisis Materiales y Servicios, Gesprodat, Gestinnova Dual, Gestión Inmobiliaria Xiob, Govertidvisory Services, Grant Thornton, Grefusa, Gruas Bonet, Grupo Antolín Valplas, Grupo AZA Valencia, Grupo Rover Alcisa, Grupo Transaher, Haya Real Estate, Hnos. Aparici Rosa, Huevos Monterde, I.D.E.A.S. Natural Foods, Innovació i Desenvolupament Econòmic Actiu Torrent, Ideo Integral de Obras, Ignacio Diez Torrijos, Ilunion Servicios Industriales Levante, IM2 Systems, INCLIVA, Indra Sistemas, Infodemon, Ingaras, Ingeniería y Desarrollos del Norte, Iniciativas Comerciales Dadyma, Iniciativas Interactivas Digitales, Inmerco Marketing, Innerfisio, Innovación y Consulting Tecnológico de Levante, Instituto de Medicina Genómica, Jacaranda Marketing, Isotron, Jamones Nicolau, Jecama, Jemaya Instal.lacions Integrals, John Doe, José Antonio Algaba Quijano, José Martínez Medina, Kanteron Systems, Krannich Solar, Krone Fleet España, La Imprenta Comunicación Gráfica, Laboratorios Tecnológicos de Levante, Lagaronbio, Language Exchanges & International Studies, Las Provincias, Legados i3 gestión de herencias, Leopoldo Pons Grupo, Leroy Merlin España, Lidl Supermercados, Lobo Agencia Digital, Lowpost, Lozano Hilgers & Partner SLP, Luxury Marketing & Services, Maicerías Españolas, Maquinaria Gimeno, María José Torres Isona, Matridos, Maximum Media, Mecanizados Escribano, Mediformplus, Mediterránea de Productos de Limpieza, Mediterraneo Media Entertainment, Menta Innovations, Mocaplas, Nanobiomatters Industries, Nanobiomatters Research & Development, Noroto, Nous Tractes, Nunhems SAU Spain, Oceansnell, Octavio Hernández Bolín, OdPe Business Solutions, Onestic Innovación y Desarrollo, Orliman, Orona S. Coop., Otsuka Pharmaceutical, Pavicret, Pescanova España, Piscium Pools U, Plastic Omnium Automotive España, Politer Fruits, Polymer Characterization, Polypeptide Therapeutic Solutions, Postres Lácteos Romar, Prensa Valenciana Media, Primo Mendoza, Productos Alimenticios BELROS, Psicotrade, Pulverizadores Fede, Punto Fa, Quick Lift International, Raloe Mediterráneo, Rankia, Reca Hispania, Reckitt Benckiser España, Regna Valencia, REKUNION, RNB, Rocket Beds, Roscris Beniopa, S.G.R. de la Comunitat Valenciana, Saint-Gobain Placo Ibérica, Santamansesores Legales y Tributarios, SEINHE Seguridad Informática y Hacking Ético, Séneor Gestión Laboral, Sesderma, Shooowit Stream, Sipcam Inagra, Siro El Espinar, Smurfit Kappa España, Solar Rocket, Solmed Alliance, SRG Global Liria, Stay for Days, Stg Logística y Depósitos, Suárez Consultores Correduría de Seguros, Suavizantes y Plastificantes Bituminosos, SUGIMAT, Superdeporte Empresa Editorial, Tableros Raclima, Tax Account, Tejas y Ladrillos del Mediterráneo, Tesi, Tissat, Topcare Distribution, Towers Watson de España, Tractem ETT, Transped Shipping Levante, Transportes Monserrat Calero, Transvía, Ubesol, Tributaley Nova Gestión, Valentia Biopharma, ValGenetics, Verema Interactiva, Viajes Transvia Tours, Vinos de Terruños Pastor Gilabert, Viokox, Viviz Comercializadora, W.E. I Valencia San Luis Hotel, Walhalla Data Center Services, We Are Marketing, World Full Collection, Zenithbrmedia, Zumex Group,.

Amb les següents preguntes i respostes pretenem solucionar possibles dubtes sobre aquest programa. Per a qualsevol altra qüestió escriure a empleabilidad@adeituv.es sol·licitant la informació.

Quin és l’objectiu d’aquest programa de formació pràctica per a titulats de la Universitat de València?

Millorar l’ocupabilitat de les persones joves que han cursat la seua titulació a la Universitat de València mitjançant un procés d’adquisició de competències que els permeta posar en pràctica els coneixements obtinguts en els estudis universitaris, facilitant la seua incorporació a l’entorn laboral.

Qui pot participar en aquest programa?

A aquest programa poden presentar-se els qui complisquen el perfil sol·licitat, sempre que siguen menors de 30 anys i hagen cursat a la Universitat de València, en els últims 3 anys, els estudis universitaris requerits, de grau o màster.

Si he cursat la meua titulació en altra universitat  puc inscriure’m a una convocatòria?

No, aquest programa està dirigit a titulats que han cursat el seu grau o màster a la Universitat de València. No centres adscrits a la Universitat de València.

Com puc participar en una convocatòria?

Comença completant les teues dades en Inscripció

On puc veure les convocatòries a les quals puc optar?

En l’apartat ‘convocatòries obertes’ podràs visualitzar i inscriure’t en aquelles que siguen del teu interés. Després d’efectuar la inscripció rebràs un correu de confirmació.

Quina és la duració de participació en aquest programa de formació pràctica en empreses i institucions?

La duració mínima establida és d’un semestre podent-se renovar per un nou, sent el màxim permés 12 mesos, la qual cosa inclou l’acumulació d’itineraris formatius en qualsevol altra empresa o institució.

Quan pot començar la formació pràctica en l’entitat col·laboradora?

En qualsevol moment, perquè aquest programa està actiu durant tot l’any.

Puc presentar-me a una nova oferta si ja estic realitzant la meua formació pràctica en una empresa?

No és possible mentre estigues realitzant la teua formació pràctica en una altra empresa

Qui proposa les convocatòries?

Les convocatòries sorgeixen a proposta d’empreses o institucions en qualsevol moment de l’any. No obstant això, si coneixes a alguna que estiga interessada a participar pots informar-lo que emplene aquest formulari i li contactarem per a informar-lo del programa.

En estar realitzant la formació pràctica es cotitza a la Seguretat Social?

ADEIT cotitza pels conceptes de malaltia, accident i jubilació, d’acord amb el que es preveu en el Reial decret 1493/2011.

Si no justifique un requisit puc accedir a una convocatòria?

L’única manera de comprovar que ho compleixes és aportant la documentació requerida en el formulari d’inscripció.

Si sóc estudiant de la Universitat de València puc inscriure’m a una convocatòria?

Podràs fer-ho en cas que ja tingues la titulació que requereix, però no si l’estàs cursant.

Com puc incloure dues titulacions homogènies en el formulari?

Pujant en el moment d’inscripció en un document comú, els dos certificats “crèdits i nota mitjana” i en un altre els dos títols o documents acreditatius de la seua sol·licitud.

Per a realitzar altres consultes, dirigir-se empleabilidad@adeituv.es