Inici / Notícies
NOTíCIES

Integrar la pràctica real d’infermeria en salut laboral, objectiu d’un nou màster

Amb l’objectiu d’ajudar els professionals de la infermeria a saber integrar i aplicar en la pràctica real tots els aspectes específics de la salut laboral, la Universitat de València posa en marxa el Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria.

El màster abordarà, entre altres temàtiques, l’estudi del marc jurídic actual, el tractament dels accidents laborals i la seua investigació o els sistemes informàtics de registre
Aquest màster en línia aprofundirà en totes les matèries dirigides a preparar al professional d’infermeria en salut laboral. Temàtiques com l’estudi del marc jurídic actual, el tractament dels accidents laborals i la seua investigació o els sistemes informàtics de registre seran només algunes de les àrees que treballarà el màster.

En aquest sentit, la directora del màster, la professora de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València, Mª Isabel Martínez, reivindica la importància i necessària actualització en l’àrea de la salut ocupacional perquè, a més de que el món de l’empresa està en constant evolució, «cada dia s’introdueixen innovacions i riscos per al treballador que el professional d’infermeria ha de saber i afrontar».

Un màster pròxim a la realitat laboral
El Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria compta amb professorat qualificat en aquesta matèria, a més d’experiència pràctica. En ell, s’abordaran matèries específiques de formació en patologies laborals, així com en matèries d’investigació d’accidents i malalties laborals. «També s’estudiaran els informes de gestió d’infermeria de salut laboral, documents pràcticament desconeguts en aquesta àrea de la infermeria», com remarca la seua directora.

Més informació i inscripcions en:
Màster Propi en Salut Ocupacional per a Infermeria

Notícia publicada: 14/04/2020