Formació Pràctica en Empreses  |  Tel. 96 158 39 81 /  96 158 39 82 | empleabilidad@adeituv.es

OBJECTIUS DEL PROGRAMA

Facilitar l’ocupabilitat i la incorporació a l’exercici professional de persones recentment titulades a través d’un procés d’adquisició de competències, que permeten posar en pràctica els coneixements obtinguts en els estudis.

ON PUC REALITZAR LA FORMACIÓ PRÀCTICA?

En qualsevol empresa i institució del territori espanyol. Si a l’apartat d’ofertes no trobes cap que s’adapte al teu perfil, sempre pots proposar tu l’empresa.

OFERTES

Consulta les ofertes disponibles i inscríu-te. Si vols rebre les ofertes actualitzades en el teu correu electrònic, pots subscriure’t a la nostra newsletter.

PROCÉS DE SELECCIÓ

Remetrem la teua candidatura a l’empresa sempre que complisques amb els requisits. L’empresa serà l’encarregada de realitzar la selecció. Et contactarem per a formalitzar la teua incorporació en cas de resultar la persona seleccionada.

FORMA'T EN COMPETÈNCIES

En paral·lel a la teua formació pràctica en l’empresa rebràs, a través d’ADEIT, una formació teòrica en línia en competències transversals, habilitats altament valorades pels ocupadors i essencials per a l’èxit professional.

DURACIÓ

La formació pràctica en l’empresa és de sis mesos de duració, renovable per un nou semestre. La duració màxima acumulable és de 12 mesos.

Aquest programa s’ajusta al que es preveu en el Reial Decret 1493/2011, de 24 d’octubre, pel qual es regulen els termes i les condicions d’inclusió en el Règim General de la Seguretat Social de les persones que participen en programes de formació, en desenvolupament del que es preveu en la disposició addicional tercera de la Llei 27/2011, d’1 d’agost, sobre actualització, adequació i modernització del sistema de la Seguretat Social.