Inici / Notícies
NOTíCIES

38 docents de la Universitat de València participen en una nova edició d’Escola MOTIVEM

«El valor de Motivem, en la seua missió de detectar i expandir el talent dels estudiants, resideix en el professorat de la Universitat», ha afirmat Adela Valero, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, amb motiu de la celebració d’una nova edició d’Escola MOTIVEM.
En la sessió institucional van participar, a més, Rocío García Peinado, directora de Banca d’Institucions de la CaixaBank qui, en nom de la Fundació “la Caixa”, van reiterar el suport de l’entitat a aquesta inciativa. També van estar presents María José Ortolá, subdirectora general d’Economia Social i Emprenedoria de la Generalitat Valenciana, i Antonio Aracil, director gerent de la Fundació ADEIT. La subdirectora general va insistir en la rellevància de MOTIVEM en el marc del Campus Emprenedor Innovador de les cinc universitats públiques valencianes.

La participació del professorat i de l’alumnat en MOTIVEM és gratuïta gràcies a la Generalitat Valenciana i a l’Obra Social “la Caixa”.
Aquesta nova edició de l’Escola MOTIVEM per a professorat de la Universitat s’ha dissenyat amb tres jornades de duració. Cadascuna d’elles ha pivotat sobre tres sessions principals diàries: la de María Muñoz, directora de INCOEM HR Consulting, amb una sessió centrada en les claus del procés creatiu; Javier Plaza, delegat de Protecció de Dades de la Universitat de València, amb una sessió sobre la protecció de dades de les idees; i Salvador Pons, catedràtic de Llengua Espanyola de la Universitat, que ha posat en valor la importància de la comunicació.

38 nous docents de la Universitat participen en aquesta iniciativa
En aquesta nova edició de l’Escola MOTIVEM han participat un total de 38 docents. Aquesta acció formativa es desenvolupa en 25 hores i té dues fases: la primera, presencial, en la seu de la nostra fundació, i la segona, de caràcter pràctic, a partir de la coordinació de, almenys, un equip d’estudiants en la convocatòria d’Idees MOTIVEM 2020. El Servei de Formació Permanent e Innovación Educativa (SFPIE) acredita aquesta formació. La participació del professorat i de l’alumnat en MOTIVEM és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Notícia publicada: 20/01/2020