Si eres PDI de la Universitat de València,
som el teu punt de trobada amb l’empresa.

Suport logístic i organitzatiu a congressos nacionals o internacionals

Treballem per a oferir un servei integral al PDI de la Universitat de València en l’organització del seu congrés o trobada científica per a assegurar el seu èxit. Ens ocupem de l’assistència de la presentació de candidatures, assessorament pressupostari o financer, gestió secretària tècnica o portal de gestió d’inscripcions online.
+ info: congresos@adeituv.es

Lloguer d’espais amb preus preferents

Posem al servei del professorat de la Universitat de València les nostres modernes instal·lacions en el centre de València. 5.000 metres cuadrats i els mitjans necessaris per a assegurar l’èxit i excel·lent desenvolupament de qualsevol activitat.
+ info: espacios@adeituv.es

Plataforma de serveis d’aprenentatge en línia

El PDI de la Universitat de València té la possibilitat d’accedir als serveis per a la implementació dels seus cursos de postgrau en línia i la utilització dels recursos adequats a les seues necessitats. Des de l’assessorament i l’orientació, la gestió i l’edició de continguts i materials, l’assistència tècnica, fins al seguiment i dinamització de l’acció formativa.
+ info: vicente.frances@fundacions.uv.es

Cursos de postgrau propis, participant en la seua direcció o impartició

Un dels eixos principals de ADEIT és la promoció i gestió dels títols propis de postgrau de la Universitat de València. Acompanyem al professorat durant tot el procés de gestió del curs i el seu assessorament integral.
+ info: formacion.adeit@uv.es

Participant en MOTIVEM pots enriquir la teua experiència docent

Una iniciativa de la Universitat de València i de la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT que té com a objectiu servir d’ajuda a l’esforç del professorat que estimula la creativitat de l’alumnat a través del desenvolupament de ‘Idees Motivem en equip’ per a potenciar la seua ocupació. La participació és gratuïta.
+ info: empleabilidad@adeituv.es

Amb la millora de la tutoria de pràctiques en empreses i beques de formació

Organitzem, planifiquem i gestionem les pràctiques externes, tant curriculars com extracurriculars, dels estudiants de la Universitat de València. Per a aconseguir-ho, preparem i assistim a les comissions de pràctiques de centre, organitzem sessions informatives per als tutors acadèmics i informem de les possibles incidències. En definitiva, gestionem tot el procés sota la direcció de la Universitat de València.
+ info: practicas@adeituv.es

La formació contínua, clau per a la competitivitat empresarial

Oferim un servei de formació contínua basat en la transferència del coneixement i saber fer del personal docent i investigador de la Universitat de València a les empreses i entitats. L’objectiu, respondre a les necessitats específiques de les organitzacions i empreses.
+ info: carmen.escolano@fundacions.uv.es

Promovem la gestió de la innovació, en col·laboració amb la Universitat de València

Promovem la innnovación i el desenvolupament del teixit empresarial en col·laboració amb la Universitat de València. Aquestes accions es materialitzen a afavorir l’establiment de fòrums de debat, reflexió i anàlisi entre la Universitat, les empreses i l’Administració.
+ info: transferencia.innovacion@adeituv.es