Inici / Notícies
NOTíCIES

La via aèria, essència de la reanimació en pacients en situacions crítiques

«El nostre objectiu és la formació de metges en un àrea de capacitació molt específica i molt necessària com és la via aèrea: com és, com controlar-la i aïllar la via aèria d’un pacient que està en una situació crítica», apunta Pedro Charco, anestesiòleg de l’Hospital Clínic Universitari de València i coordinador acadèmic del Màster en Control Total de la Via Aèrea, que presentarà aquest curs la seua quinta edició.

Aquesta nova formació de postgrau de la Universitat de València completarà una formació molt concreta relacionada específicament amb la via aèrea. En paraules del doctor i coordinador del Màster, Pedro Toll: «l’àrea de la via aèrea és una de les qüestions més importants perquè, d’alguna manera, forma part de l’essència de la reanimació. En situacions crítiques, per a poder ventilar a un malalt i oxigenar-ho es necessita aïllar la via aèrea. És una part fonamental de qualsevol metge perquè en aqueixa circumstància es pot trobar qualsevol metge».

El Màster en Control Total de la Via Aèrea, que començarà el pròxim mes de maig, està dirigit a titulats en Medicina i Cirurgia i la formació específica s’impartirà on-line a través dels serveis d’E-Learning de la Fundació ADEIT.

YouTube Preview Image

Més informació:
Màster en Control Total de la Via Aèrea

Notícia publicada: 27/01/2020