Inici / Notícies
NOTíCIES

Una jornada analitzarà la crisi en el sector bancari i la reestructuració del sector financer

Jornada crisis en el sector bancario en ADEITEn el marc del Màster en Gestió Bancària de la Universitat de València se celebrarà dimecres que ve, 14 de març, un seminari en el qual s’abordarà la situació del sector financer i bancari.

Aquest seminari constarà de dues ponències. D’una banda, Joaquín Maudos, catedràtic de Fonaments d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València i professor investigador de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE), oferirà una ponència que durà per títol L’impacte de la crisi en el sector bancari espanyol: reptes pendents. D’altra banda, La reestructuració del sector financer serà presentada pel catedràtic de Fonaments d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de Granada i director d’Estudis Financers de la Fundació de les Caixes d’Estalvis (FUNCAS), Santiago Carbó.

Aquest màster, que dirigeix en l’actualitat el professor d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, José Climent, és un dels de major trajectòria de la Universitat de València. En les 23 edicions realitzades fins ara han passat més de 500 estudiants que, actualment, ocupen llocs de responsabilitat en les principals entitats financeres de la Comunitat Valenciana. El màster, marcat per un caràcter teoricopràctic, aprofundeix en el funcionament dels mercats financers, els aspectes operatius i de funcionament de les entitats de crèdit i els riscos que assumeixen i la seua gestió.

El seminari, que tindrà lloc a partir de les 17.00 hores, tindrà lloc a l’ADEIT. La inscripció, de caràcter gratuït, es pot realitzar enviant un correu electrònic a angeles.ferrandiz@uv.es

Més informació:
Màster en Gestió Bancària