Inici / Notícies
NOTíCIES

Una conferència oferirà a l’ADEIT les principals claus per a afrontar un procés de selecció

La responsable de Recursos Humans de Deloitte a la Comunitat Valenciana, Murcia i Andalusia, Victoria Casañ, oferirà les principals claus per a trobar ocupació a través d’una conferència que es realitzarà dilluns que ve 11 de juny en el marc del programa Dilluns amb Ocupació que organitza la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT).

Aquesta conferència tindrà com principal fil conductor la importància de tenir una actitud positiva i la proactivitat per part del demandant d’ocupació per a la inserció laboral. En aquest sentit, aquest taller tindrà com objectiu principal proporcionar als participants eines i mètodes útils per a la recerca d’ocupació, així com explicar les principals claus per a afrontar un procés de selecció.

La ponent, Victoria Casañ, és experta en selecció i col•labora activament en el reclutament dels més de mil nous professionals que Deloitte incorpora anualment.

Aquesta conferència s’emmarca dins del programa Dilluns amb Ocupació que organitza l’ADEIT i que té com finalitat facilitar la incorporació dels titulats universitaris a les empreses. Cada dilluns, empreses capdavanteres ofereixen les seues oportunitats d’ocupació i ofertes als titulats de la Universitat de València.

Inscripció a la jornada:
www.adeit.uv.es/lce/inscripcion