Inici / Notícies
NOTíCIES

Una conferència analitzarà la crisi de l’euro el dilluns, 6 de maig, en ADEIT

En el marc de la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander de la Universitat de València i en col•laboració amb la vintè cinquena edició del Màster en Gestió Bancària de la Universitat de València , aquest dilluns 6 de maig, a les 17.00 hores, es realitzarà en ADEIT el seminari ‘La crisi de l’euro. Una història de divergències’. Durant el seminari, que impartirà el coordinador Executiu de la Direcció general d’Assumptes Internacionals en el Banc d’Espanya, Enrique Alberola, s’analitzarà la crisi de l’euro des d’una doble perspectiva, centrada en les divergències de l’evolució econòmica i dels posicionaments per a combatre-la.

Segons expliquen els organitzadors d’aquesta activitat, d’una banda, aquest seminari analitzarà la divergència en la situació econòmica abans i després de la crisi, explicant quins factors són els quals determinen la difícil execució de les polítiques a escala domèstica i europea i, per tant, les dificultats per a eixir de la crisi. Per altra banda, també analitzarà la divergència en les posicions dels països dins d’una institucionalitat europea «no prou robusta», indiquen.

En aquest sentit, la interacció entre les dues divergències, segons afirma el coordinador executiu de la Direcció general d’Assumptes Internacionals en el Banc d’Espanya, Enrique Alberola, «està determinant la profunditat i extensió de la crisi, molt més severa del que cabria esperar».

Formació en gestió de les entitats de crèdit
Aquest seminari, emmarcat en les activitats de la Càtedra de Finances Internacionals, es realitzarà en col•laboració amb el Màster en Gestió Bancària de la Universitat de València que gestiona ADEIT. Aquest màster, dirigit pel professor d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, Francisco Climent, té com objectiu oferir als estudiants una formació específica dirigida a la gestió de les entitats de crèdit. Durant les seues vint-i-quatre edicions, s’ha format a més de 500 estudiants, dels quals s’han nodrit les principals entitats financeres i un nombre significatiu d’ells ocupa en l’actualitat posats de responsabilitat en les mateixes.

Més informació sobre les activitats de la Càtedra de Finances Internacionals
http://www.adeit.uv.es/finanzas/

Més informació sobre el Màster en Gestió Bancària
http://postgrado.adeit-uv.es/es/cursos/direccion_y_gestion_empresarial-1/12111030/datos_generales.htm