Inici / Notícies
NOTíCIES

Es presenta en ADEIT la vuitena edició del Dia de la Persona Emprenedora

Máximo Buch y Alfonso MaldonadoLa vuitena edició del Dia de la Persona Emprenedora (DPECV) es va presentar la setmana passada en la seu d’ADEIT, que va servir de punt de trobada d’entitats, empreses, associacions i organismes que treballen per a promoure l’emprenedoria en tota la Comunitat Valenciana.

Al llarg de l’acte, en el qual es van donar a conèixer el programa d’aquesta pròxima edició del DPECV i les diferents àrees, activitats i novetats previstes, el conseller d’Economia d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, va anunciar que es preveu una assistència de 12.000 persones a alguna de les 400 activitats previstes en la macrojornada que tindrà lloc el 19 de novembre en Fira València i en la qual també col·laborarà ADEIT.

El conseller d’Economia va posar l’accent en el treball col·laboratiu a partir del com s’ha organitzat aquest esdeveniment. La clau d’aquesta activitat –va subratllar Buch– és la col·laboració públic-privada i l’intercanvi d’idees per a fomentar l’emprenedoria. «L’objectiu final d’aquesta iniciativa és que cap emprenedor es quede desatés», va apuntar el conseller, ja que –va dir– «la Comunitat Valenciana té la seua principal font de prosperitat en els emprenedors».

En aquest sentit, va assenyalar que actualment hi ha un 20 per cent més d’empreses que fa 12 anys a Espanya i que a la Comunitat Valenciana s’han creat un 7,7% més d’empreses entre gener i juliol d’enguany que en el mateix període de l’any anterior.

El conseller d’Economia va anunciar que es preveu una assistència de 12.000 persones a alguna de les 400 activitats programades en la macrojornada que tindrà lloc el 19 de novembre en Fira València i en la qual també col·laborarà ADEIT

Per la seua banda, en representació del President d’ADEIT, el patró d’ADEIT Alfonso Maldonado va ressaltar el paper «pioner» d’ADEIT i de la Universitat de València en matèria de emprenedoria. Un àmbit en el qual treballen des de 1999, a partir de la creació de la Càtedra de Cultura Empresarial. Així mateix, Maldonado, al mateix temps que va felicitar a l’Administració per la seua aposta pels emprenedors, va subratllar la importància que els joves adquirisquen habilitats i competències per a emprendre des de l’etapa universitària. Finalment, va anunciar que ADEIT continuarà apostant per l’emprenedoria. «ADEIT seguirà treballant –en coordinació amb la Universitat, les empreses i l’Administració– en totes aquelles iniciatives que permeten que els titulats contemplen l’autoocupació com una eixida professional i la creació de la seua pròpia empresa com una meta assolible», va dir.

Notícia actualitzada: 07/10/2013