Pràctiques en empreses
PROGRAMA UNIVERSITY JUNIOR INTERNATIONAL ENTREPRENEURS (UJIE) 2019

 

La Universitat de València llança la V Edició del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE), el qual està dirigit als i les estudiants de la Universitat de València que posseïsquen un perfil emprenedor i que estiguen matriculats en estudis de grau, màster o doctorat oficial en el curs acadèmic 2018-2019.

El Programa UJIE ofereix tres ajudes de mobilitat per a la realització de pràctiques acadèmiques externes de dos mesos de durada en organitzacions d’acollida situades fora del territori espanyol, als països elegibles del Programa Erasmus +, i relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària. L’ajuda inclou un període de formació no presencial sobre emprendiment internacional.

La present convocatòria està finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb una dotació per a cada persona beneficiària de 2.000 euros bruts.

  • El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acabarà el 7 de juny de el 2019.
  • Les persones sol·licitants han de presentar el Comunicat de Selecció Estudiant, així com la documentació requerida en UVEmprén, on s’aporta més informació sobre la presentació de sol·licituts i les bases del programa.