Inici / Notícies
NOTíCIES

150 estudiants podran realitzar pràctiques remunerades a través del conveni amb la Diputació

150 estudiants de la Universitat de València podran realitzar pràctiques formatives remunerades a través de la renovació del conveni entre ADEIT i la Diputació de València. Aquest acord té com a principal objectiu contribuir a la formació integral de l’estudiant universitari per a la seua posterior incorporació al món laboral.

Els estudiants, que hauran d’haver superat el 50 per cent dels crèdits necessaris per a obtenir la seua titulació, realitzaran les pràctiques en la corporació provincial i en entitats locals de la província.

La Diputació de València finançarà per cada estudiant un import de 300 euros mensuals més la Seguretat Social en concepte d’ajuda d’estudis per un màxim de 300 hores o tres mesos. Les pràctiques formatives es podran prorrogar fins a 600 hores sense remuneració i la seua durada no podrà superar el 50% del temps íntegre que constitueix el curs acadèmic, estant subjecte l’alumne al règim i horari establit en el programa.

Per la seua banda, les entitats locals de la província i la pròpia Diputació a través de les seues delegacions podran participar en aquest programa sol·licitant-ho a la Delegació d’Assessorament Municipal de la corporació provincial.

Els estudiants podran sol·licitar les pràctiques fins al 31 de desembre d’enguany, data en la qual té vigència aquest conveni, podent-se prorrogar fins a un màxim de tres anys.

Més informació:
Pràctiques Diputació de València 2014

Notícia publicada: 17/01/2014