Inici / Notícies
NOTíCIES

El Consell Social reconeix la labor universitària en els XXI Premis Universitat-Societat

Reconèixer la labor de docents, investigadors, estudiants, empreses i institucions per a aproximar el món universitari amb el seu entorn socioeconòmic és l’objectiu dels Premis Universitat-Societat que organitza el Consell Social de la Universitat de València i que enguany celebren la seua vintè primera edició. Aquesta nova edició dels guardons, que premien els mèrits d’una fructífera col·laboració entre el món universitari i el món empresarial des de diferents àmbits, tindrà el termini obert de presentació de candidatures fins al pròxim 1 de juliol.

Quatre grans modalitats
Els premis es distribueixen un any més en quatre grans modalitats: Investigació i Desenvolupament, Trajectòria de col·laboració Universitat de València, Alumni Plus i Premis a l’Excel·lència Docent Consell Social.

La modalitat d’I+D té com objectiu a reconèixer accions i projectes de col·laboració en I+D entre grups o equips de la Universitat de València i empreses, entitats o institucions, dels quals resulte l’establiment d’una relació de cooperació model.

La segona modalitat, Trajectòria de col·laboració Universitat de València, va dirigida a reconèixer empreses, entitats i institucions que hagen desenvolupat programes de col·laboració amb la Universitat de València (en un àmbit distint al de la I+D) demostrant una trajectòria exemplar.

La categoria Alumni Plus, creada fa dues edicions, està enfocada per a reconèixer l’aportació d’idees i projectes innovadors del col·lectiu d’estudiants de la Universitat de València en l’àmbit de la col·laboració universitat-societat. En aquesta modalitat es premiarà a cinc estudiants, un per cadascuna d’aquestes àrees: Salut, Humanitats, Ciències Socials, Ciències de l’Educació i Ciències Bàsiques i Tècniques. D’entre aquests es triarà a ‘l’Alumne Excel·lent de la Universitat de València’, que rebrà un premi dotat amb 1.000 euros.

Finalment, els premis a l’Excel·lència Docent, promoguts conjuntament pel consell Social de la Universitat de València i Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat, estan dirigits a reconèixer la labor docent dels professors de la Universitat de València.

Més informació:

Web del Consell Social

Notícia publicada: 12/05/2016