Inici / Notícies
NOTíCIES

El Consell Social convoca la XIX edició dels Premis Universitat-Societat

El Consell Social de la Universitat de València ha obert el termini per a participar en els Premis Universitat-Societat, que enguany celebraran la seua  XIX edició. A través d’aquests guardons es reconeix la labor de tots els agents relacionats amb la cooperació universitat-societat, tant des de l’àmbit universitari com des del món de l’empresa.

Quatre grans modalitats
La present edició presenta quatre modalitats: Recerca i Desenvolupament, Trajectòria de col·laboració Universitat de València-Societat, Alumni Plus i Excel·lència Docent, per a premiar la labor de docents, investigadors, estudiants, empreses i institucions que amb el seu treball ajuden a enfortir i a fer més fructíferes les relacions entre la comunitat universitària i el seu entorn socioeconòmic.

La categoria Recerca i Desenvolupament reconeixerà aquelles accions i projectes de col·laboració en R+D entre grups o equips de la Universitat de València i empreses o entitats de què resulte l’establiment d’una relació model de cooperació.

Per la seua banda, els premis a la Trajectòria de Col·laboració Universitat de València-Societat pretenen posar en valor el treball de les empreses, entitats i institucions que hagen desenvolupat programes exemplars de col·laboració amb la Universitat de València en un àmbit diferent al de la R+D.

Les candidatures per a optar a algun d’aquests premis podran presentar-se fins al pròxim 31 de juliol
La principal novetat d’aquesta XIX edició és la creació de la categoria Alumni Plus, dirigida a reconèixer l’aportació d’idees i projectes innovadors del col·lectiu d’estudiants en el marc de la col·laboració entre Universitat-Societat. En aquest àmbit es premiarà a cinc estudiants, u per cadascuna d’aquestes àrees: Salut, Humanitats, Ciències Socials, Ciències de l’Educació i Ciències Bàsiques i Tècniques. D’entre aquests es triarà al “Alumne Excel·lent de la Universitat de València”, que rebrà un premi dotat amb 1.000 euros.

A més, dins de la categoria Alumni Plus i a proposta del jurat, es reconeixerà l’excel·lència professional, acadèmica i/o empresarial d’un antic alumne de la Universitat de València.

Finalment, els premis a l’Excel·lència Docent Consell Social de la Universitat de València i Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat, estan dirigits a reconèixer la labor docent dels professors de la Universitat de València.

Les candidatures per a optar a algun d’aquests premis podran presentar-se fins al pròxim 31 de juliol de 2014. Les bases i tota la informació estan disponibles a la web del Consell Social.