Inici / Notícies
NOTíCIES

L’Impost de societats, clau en la política econòmica

El coneixement del règim jurídic de l’Impost de Societats no ha de ser sol exigible per als professionals de l’assessoria fiscal o de l’advocacia, és a dir, per als qui desenvolupen el seu treball en aquest àmbit jurídic sinó que aquest aspecte ha de poder ser abordat també per persones del món de l’empresa.

És per això que la Universitat de València llança la tercera edició del títol d’Expert Universitari en l’Impost de societats emmarcat dins del Màster Propi Financer i Tributari-Assessoria Fiscal i del conveni de col·laboració que existeix amb el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques en matèria docent i investigadora.

«Les reformes normatives en l’impost de societats són incessants», indica Alberto García, professor de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València i director del títol
«Les reformes normatives en l’impost de societats són incessants», indica Alberto García, professor de Dret Financer i Tributari en la Universitat de València i director del títol. De fet, recentment s’ha aprovat el Reial decret-Llei 2/2016, de 30 de setembre, que ha modificat considerablement el règim aplicable a determinats pagaments fraccionats. Així mateix, aquest impost juga un paper important com a instrument de primer ordre en la política econòmica.

Aplicar aquest tribut i efectuar les liquidacions corresponents

Per això, l’objectiu principal del curs és que l’alumnat conega els conceptes i continguts bàsics d’aquest impost, així com els principals pronunciaments administratius i judicials que li afecten per que siga capaç de desenvolupar les destreses i habilitats suficients com per a poder aplicar-ho i efectuar les liquidacions corresponents. La metodologia del curs serà a través d’exposicions teòriques per part dels professors a més del plantejament de casos pràctics i comentaris de resolucions administratives o judicials.

Aquest títol es revela com a «indispensable» tant per a «l’alumne que vol acostar-se al coneixement més estret del tribut com per als professionals que desitgen una posada al dia de les seues modificacions pràctiques», assenyala García.

Més informació i inscripció en:

Expert Universitari en l’Impost de societats

Notícia publicada: 25/11/2016