Inici / Notícies
NOTíCIES

Un taller en línia abordarà la prevenció i el tractament dels problemes amb les drogues

La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) realitzarà una nova edició del curs ‘Cocaïna i craving: la prevenció, el seu diagnòstic i tractament’ promogut per l’Associació Espanyola d’Estudis en Drogodependències (AESED). Aquest taller, la preinscripció del qual continua oberta, s’impartirà  a través de l’Aula Virtual d’ADEIT del 25 de febrer a l’1 d’abril.

Aquest curs, dirigit a professionals de l’àmbit de la prevenció i l’atenció de les addiccions, personal sanitari, professors, educadors i pares, forma part d’una nova edició dels tallers de formació en línia del Pla Nacional sobre Drogues i està finançat pel ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La preinscripció per a realitzar aquest taller en línia finalitza el 22 de febrer
A través d’aquest taller, dirigit pels professionals experts en el tractament de conductes addictives, el director del Màster en línia en Prevenció i Tractament de les Addiccions i de les Conductes Addictives de la Universitat de València, Francesc Verdú (Conselleria de Sanitat) i José Olcina (EUTOX), s’estudiarà la història i la farmacologia de la cocaïna; els seus efectes fisiològics; el diagnòstic i el tractament dels trastorns relacionats amb la cocaïna; i la prevenció del consum de cocaïna.

Aquest curs està acreditat amb 11 crèdits per la Comissió Nacional de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, el que equival a 60 hores de formació.

Formació de postgrau en la Universitat de València en el tractament de les addiccions
La Univesitat de València també ofereix formació de postgrau en aquesta àrea a través del Màster en línia en Prevenció i Tractament de les Addiccions i de les Conductes Addictives. Aquest màster, que en aquest curs acadèmic realitza la seua onzena edició en gener, té com objectiu oferir formació pràctica en el tractament de drogodependència amb la finalitat d’actuar des de les diferents àrees formatives: prevenció, diagnòstic i tractament, neuropsicologia, addiccions als jocs d’atzar, medicina legal i peritacions i inserció social.

Més informació i inscripcions en:
http://www.adeit.uv.es/tallercocaina