Inici / Notícies
NOTíCIES

Nou taller sobre com expressar-se oralment mitjançant una bona argumentació

Hui dia estem assistint a l’era de la immediatesa. Ja no n’hi ha prou amb contar els fets d’una forma veraça, sinó que a més es valora la rapidesa en la transmissió de la informació, la capacitat de comunicar de manera eficient i la brevetat del contingut.

Contar menys en més és una de les màximes sota les quals es regeix la informació actualment.
 Per a captar l’atenció del nostre públic deurem filar les paraules per a teixir el nostre millor discurs. Per a aprofundir en tots aquests aspectes, la Universitat de València i la Fundació Universitat-Empresa (ADEIT) organitzen el taller pràctic titulat Comunicació i argumentació oral.

El taller, dirigit a estudiants i titulats de la Universitat de València, oferirà les claus per a una bona presentació, incidint en l’estructuració d’idees i els processos per a produir una argumentació efectiva.

Aquest taller, el contingut del qual girarà entorn de la selecció d’idees, l’argumentació, l’exposició i la interacció amb els altres, contarà amb la particularitat que es gravarà als participants amb la finalitat de potenciar les seues qualitats i identificar punts de millora.

El taller tindrà lloc en les instal·lacions de ADEIT dimecres que ve 9 de març i contarà amb la docència de Marta Pilar Montañez Taules, professora associada en el Departament de Filologia Espanyola y col·laboradora.

Mes informació:
Comunicació i argumentació oral

Notícia publicada: 26/02/2016