Inici / Notícies
NOTíCIES

La gestió del talent i el lideratge centren la presentació de Talent at Work en València

Talent, actitud, compromís i lideratge. Aquestes van ser algunes de les qüestions més debatudes entorn a les quals es va desenvolupar la jornada Talent at Work, organitzada per Human Age Institute de ManpowerGroup. Una iniciativa, celebrada en les instal·lacions de la Fundació Universitat – Empresa ADEIT, destinada a fomentar i potenciar l’empleabilidtat de joves i estudiants que compta amb la col·laboració de grans empreses i experts en talent i lideratge.

Després de les anteriors convocatòries celebrades a Madrid i Barcelona, la cita valenciana va reunir a més de 200 assistents. La jornada va comptar amb les ponències de Juan Carlos Cubeiro, Head of Talent de ManpowerGroup i mentor de l’àrea de Coaching de Human Age Institute; Silvia Leal, directora acadèmica dels Programes de Tecnologia del IE Business School i mentora de l’àrea d’I-Leadership de Human Age Institute; Roberto Lluna, catedràtic de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i president d’AEDIPE i Sandra Mata, Responsable de Recursos Humans en SGS.
L’actitud necessària per a emprendre reptes i objectius, aspectes clau sobre els processos de selecció de personal, el valor de la vocació en l’elecció dels estudis i l’enfocament cap al talent van ser qüestions transversals que van guiar les intervencions de tots els ponents. «En un mercat laboral com l’actual és necessari que conegueu el que cerquen les empreses. Flexibilitat, generositat i humilitat són les tres qüestions clau que actualment guien la selecció de personal», assenyalava el Head of Talent de ManpowerGroup, Juan Carlos Cubeiro.

Flexibilitat, generositat i humilitat són les tres qüestions clau que actualment guien la selecció de personal.
Juan Carlos Cubeiro
Dos tallers pràctics sobre marca personal i consells personalitzats per a la presentació de candidatures, sota l’assessorament d’experts en recursos humans de ManpowerGroup, van completar aquesta jornada.

Aquesta sessió va servir com a introducció a la presentació oficial del programa Talent at Work a la Comunitat Valenciana, que es va celebrar posteriorment en el Museu de les Ciències Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Human Age Institute és una iniciativa sense ànim de lucre a la recerca de nous models de lideratge i gestió de professionals. Més de 30 empreses de referència de diversos sectors econòmics compromeses amb el desenvolupament de les persones i les seues habilitats exerceixen ja d’impulsores de Human Age Institute, entre elles Acciona, Cepsa, Grup Damm, Desigual, DHL, DKV, Gas Natural Fenosa, HP, IBM, Kellogg’s, Makro, Microsoft, Mondelez International, Mútua Madrilenya o Siemens, entre altres.

Notícia publicada: 20/01/2015