Inici / Notícies
NOTíCIES

Com enfortir i millorar el funcionament del sòl pèlvic, pròximament en ADEIT

L’afectació del sòl pèlvic en les dones pot comportar incontinència urinària, de femta o de gasos, així com prolapses o la vulva oberta. A més, és una peça clau per a resoldre disfuncions sexuals i per a millorar la qualitat de les relacions. D’aquesta manera, el sòl pèlvic es converteix en una peça fonamental no solament durant l’embaràs i el part sinó també durant la seua vida diària.

Amb una visió holística de la osteopatía estructural, es pot contribuir al restabliment de les disfuncions en el sòl pèlvic cosa que s’abordarà en el Seminari Osteopatía del Sòl Pèlvic que tindrà lloc en ADEIT del 12 al 14 de juliol.[/**pullquote]

Tots els canvis biològics i fisiològics al llarg del cicle vital de la dona comporten una sèrie de canvis que emboliquen estructures osteo-articulessis i múscul-esquelètiques tant vertebrals com a pèlviques. Així mateix, a causa dels diferents processos quirúrgics oncològics es produeixen alteracions biomecàniques en diferents estructures articulessis com el raquis o la pelvis, així com a nivell visceral, per la qual cosa, amb una visió holística de la osteopatia estructural, es pot contribuir al restabliment d’aquestes disfuncions. Aquesta és la base del Seminari d’Osteopatia del Sòl Pèlvic que tindrà lloc en ADEIT del 12 al 14 de juliol.

David Sánchez, fisioterapeuta i professor de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, serà qui s’encarregue d’abordar aquesta temàtica. L’anell pèlvic, les adaptacions de la pelvis a la postura i la respiració, així com la menstruació i els seus trastorns seran alguns dels temes que tractarà Sánchez. 

Jornada emmarcada en el màster
Aquest seminari s’emmarca dins del Màster Propi en Fisioteràpia Especialitzada en Sòl Pèlvic de la Universitat de València que el seu principal objectiu és la formació de personal fisioterapèutic especialitzats en el camp de les disfuncions del sòl pèlvic. Tot això a través d’un abordatge fisioterapèutic de qualitat i rigor en el tractament de les patologies pelvi-perineals, inherents tant a dones com a homes que esdevenen al llarg de les seues vides.

Més informació i inscripció: Seminari d’Osteopatía del Sòl Pèlvic

Notícia publicada: 23/05/2018