Inici / Notícies
NOTíCIES

El controller Jorge Pamies impartirà un seminari sobre aquesta professió, clau en el s.XXI

Visionari i catalitzador del canvi. El far de l’organització el segle XX. Així és com Jorge Pamies, sènior controller manager de gestió en una empresa capdavantera del retail, defineix la figura del controller en l’empresa. Aquests professionals ­–explica Pamies– són capaços de realitzar l’avaluació i el seguiment del grau de consecució dels objectius estratègics i operatius d’una empresa. D’aquesta manera, permeten mostrar quina serà l’evolució i l’impacte a mitjà i llarg termini de les variables crítiques en els resultats per a poder així anticipar-se als canvis i obtenir una posició competitiva en el mercat.

La importància d’aquesta professió i el seu paper en les organitzacions del segle XXI s’analitzarà en un seminari dinàmic i interactiu que impartirà Jorge Pamies, també professor del Chartereded Controller Analyst i membre de la Confederació Espanyola d’Executius i Directius -CEDEun-, el pròxim 4 de febrer de 10.30 a 12 hores en la seu de ADEIT. Aquest esdeveniment s’emmarca dins del Màster SAP en Controlling i Financials de la Universitat de València.

«Aquest professional s’ha convertit en un consultor intern, proactiu, que conjuga un rol d’estrateg-planificador i controlador», assenyala Pamies. Així és com els controller han passat de tenir una funció purament descriptiva i d’auditoria a ser promotors del canvi, convertint-se en professionals capaços d’ajudar a la direcció a liderar-ho i portar a l’empresa a bon port en el mitjà-llarg termini.

Per a Pamies no hi ha dubte: «aquests professionals han de ser impulsors i generadors d’innovació» i «proposar i guiar als líders en l’aplicació de sistemes innovadors que suposen una optimització empresarial». Per això, aquesta s’ha convertit en una de les professions amb major demanda en el mercat des de 2009.

Com optimitzar els recursos i anticipar-se als canvis, de la mà del controller del segle XXI, en un seminari gratuït en ADEIT el pròxim 4 de febrer
D’altra banda, el controller ha de ser multidisciplinari i posseir una visió estratègica-global ja que els seus coneixements li capaciten per a preveure situacions futures adverses i generar possibles solucions. «No n’hi ha prou amb analitzar dades, cal banyar-se, plantejar respostes i donar la seua opinió», compte Pamies.

Tots aquests aspectes seran analitzats en el seminari gratuït, organitzat des del Màster SAP en Controlling i Financials de la Universitat de València, en el qual Jorge Pamies intervindrà per a aportar la màxima informació sobre aquesta figura del món empresarial el pròxim 4 de febrer en la seu de ADEIT.

Certificat Chartered Controller Analyst (CCA)
A l’hora d’entrar en el món del controlling, Pamies recomana tenir el certificat de referència en la professió: Chartered Controller Analyst. Aquest va ser creat amb la finalitat d’establir un conjunt d’estàndards dins del control de gestió tant d’anàlisi com de planificació, tècniques i estratègies per a dotar la figura del controller de major dimensió, homogeneïtat i transparència. I no solament açò, aquest títol pretén convertir-se en la designació més prestigiosa dins del sector i en un referent per a les empreses a l’hora de contractar aquest perfil de professionals.

Inscripció gratuïta en el seminari:
laura.ramirez@uv.es

Notícia publicada: 02/1/2016