Inici / Notícies
NOTíCIES

La Conselleria d’Educació finança sis estades de professors de la Universitat en empreses

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha aprovat i finançat sis de les estades de professors de la Universitat de València presentades fins al moment per ADEIT amb la finalitat de fomentar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic de la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest programa, que ADEIT va crear en 2008, personal investigador i docent de la Universitat té l’oportunitat de col·laborar amb una empresa o entitat en la realització d’una estada que contribueix a l’increment de la seua innovació.

Els projectes aprovats abasten diferents àmbits de coneixement. La ciència i tecnologia és el camp d’actuació de tres de les estades. Concretament, en l’àrea de biotecnologia, els professors Carles Soler, del Departament de Biologia Funcional i Antropologia Física, i Sergi Maicas, del Departament de Microbiologia i Ecologia, realitzaran les seves estades en les empreses Projectes i Serveis R més D PROISER i Génesis Especialidades Farmacéuticas y Biotecnología, respectivament.

A través d’aquest programa, que ADEIT va crear en 2008, personal investigador i docent de la Universitat té l’oportunitat de col·laborar amb una empresa o entitat en la realització d’una estada que contribueix a l’increment de la seua innovació
A més, el professor del Departament de Genètica, Rubén Artero, col·laborarà amb l’empresa Valentia Biopharma en l’àmbit de la investigació aplicada a la medicina.

Per una altra banda, en l’àmbit de la gestió empresarial, la professora del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, Teresa Fayos, desenvoluparà la seua estada en l’àrea d’internacionalització en l’empresa GH Electrotermia, i el professor de Dret Financer i Història del Dret, Santiago Ibáñez, col·laborarà en un projecte relacionat amb la gestió duanera amb l’empresa Hidmo Consultors.

Finalment, en l’àmbit de la innovació educativa, la Conselleria d’Educació finançarà l’estada de la professora de Didàctica de la Llengua i la Literatura, María Alcantud en la Fundació Ajuda en Acció.

Aquestes estades, que no hauran de superar les 240 hores per projecte, es desenvoluparan al llarg de l’any 2013 i seran finançades en la seua totalitat per la Generalitat Valenciana.