Inici / Notícies
NOTíCIES

Més de 120 títols propis en l’àrea de salut de l’oferta de postgraus 2017-18

L’oferta de títols propis de postgrau 2017-18 de la Universitat de València ja està en el carrer, això és un fet. De les nou àrees que la componen, és la de Salut la que més possibilitats ofereix als estudiants a l’hora d’especialitzar-se amb 128 cursos disponibles: 17 certificats universitaris, 19 diplomes d’especialització, 16 títols d’expert universitari i 76 màsters propis. El Màster Propi en Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca, el Diploma d’Especialització de Farmacèutics Especialistes en Ortopèdia o el Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives són alguns dels cursos que es consoliden en l’oferta d’enguany amb més de 15 edicions a les seues esquenes.

No són els únics. L’alumnat també té l’oportunitat de formar-se en l’àmbit dental amb títols que compten amb una llarga trajectòria com són el Màster Propi en Odontologia Restauradora i Endodòncia, el Màster Propi en Endodòncia i el Màster Propi en Pròtesi Dental. En l’àmbit de la reproducció –els cursos de la qual es fan en col·laboració amb el IVI- un dels títols més longeus des de la seua creació és el Màster Propi en Reproducció Assistida. En l’àmbit forense, també despunta el Màster Propi en Medicina Forense i en el cas de la genètica destaquen cursos pioners com el d’Expert Universitari en Genètica Metgessa així com el Màster Propi en Oftalmobiología Molecular i Genètica. Quant a l’àmbit ocular, un any més s’ha organitzat el Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte i finalment, en l’àmbit de la cirurgia repeteix el Màster Propi en Anatomia Ecográfica Aplicada a l’Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor.

Els cursos també s’imparteixen en les diferents modalitats: a distància, de manera presencial o semipresencial. Dels 128 títols que formen l’oferta de l’àrea de salut d’enguany, 67 són a distància, 41 presencials i 20 semipresenciales.

Especialització en altres àrees
Així mateix, la Guia de Postgrau de títols propis de la Universitat de València ofereix especialització en altres 8 àrees com són Direcció i gestió Empresarial, Jurídica i Social, humanitats, Ciències de l’Educació, Psicologia, Seguretat i Salut i Medi ambient, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport amb un total de 315 títols entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert enguany.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-18

Notícia publicada: 18/05/2017