Inici / Notícies
NOTíCIES

Alumnes i alumnes de Qui pot ser empresari 2017 participen en la reforestació de Porta Coeli

L’alumnat de Qui pot ser empresari? ha posat el seu gra de sorra en la cura del medi ambient participant en la reforestació de la zona coneguda com a Partida del Campillo (muntanya de Porta Celi) organitzada pel director acadèmic de la Càtedra de Cultura empresarial, Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum.

Es tracta d’una activitat lúdica organitzada pel director acadèmic de la Càtedra de Cultura empresarial, Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum

Es tracta d’una activitat lúdica que ha facilitat als estudiants estrènyer llaços amb el grup i els responsables de la Càtedra al mateix temps que els ha permès passar un dia en contacte amb la naturalesa en un entorn privilegiat molt proper a la ciutat de València.

Aquesta és la primera jornada de reforestació que s’organitza dins d’aquest programa acadèmic i la implicació dels tècnics de la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana ha estat fonamental per al seu desenvolupament.

Després d’un passeig pels voltants del Monestir de Porta Coeli, el grup es va dirigir a la zona escollida per plantar pins i carrascas. Tots van escoltar atentament les instruccions que un agent mediomabiental va impartir sobre les peculiaritats de cada arbre, les zones més adequades per plantar-los, les característiques del clot que calia cavar, etc. Es calcula que els assistents van plantar aproximadament un total de cent arbres.

Notícia publicada: 23/02/2017