Inici / Notícies
NOTíCIES

La reactivació de la contractació pública en l’últim webinar de la Fundació ADEIT

La cap de Contractació de la Central de Compres de la Diputació de Castelló, Mª Pilar Batet, ha oferit l’últim dels webinars que la Fundació ADEIT imparteix setmanalment en matèria de contractació pública a conseqüència de la situació actual. Amb el títol ‘La reactivació de la contractació pública’, Batet ha explicat les gestions i terminis que es reprenen i l’inici dels nous procediments de contractació de manera electrònica, sobre la base del Reial decret -Llei de 17/2020, de 5 maig.

A més, Batet ha repassat la suspensió i indemnitzacions procedents de l’article 34 RDL 8/2020 distingint entre contractes de serveis i subministraments de prestació successiva; i obres o concessions d’obres i serveis, entre altres; el permís retribuït recuperable contemplat en l’RDL 10/2020; o els contractes d’interpretació artística i d’espectacles del RDL 17/2020.

Ací, un repàs a les principals conclusions de la seua webinar:

La pròxima setmana, el dimarts, 26 de maig, Alberto Palomar, soci professional de Broseta Abogados i professor Titular de Dret Administratiu en la Universitat Carles III de Madrid oferirà el webinar: ‘Responsabilitat patriominial i procés contenciós-administratiu’.

Aquests seminaris estan vinculats al Màster Propi en Contractació Pública i Compliance de la Universitat de València que començarà una nova edició al setembre en modalitat semipresencial.

Més informació i inscripcions en:
https://congresos.adeituv.es/webinars_ciclo1/ficha.es.html

Notícia publicada: 21/05/2020