Inici / Notícies
NOTíCIES

644 estudiants, 128 professors, 168 equips i la seua motivació, en la publicació MOTIVEM 2019

644 estudiants, 128 professors, 168 equips i tota la seua motivació recollida, un any més, en la publicació MOTIVEM 2019, que ha sigut presentada aquest matí en el rectorat de la Universitat de València. L’acte ha estat presidit per Mª Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València, a la qual han acompanyat Adela Valero, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius; Manuel Bañuls, Director del Centre d’Institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana i Teresa García Muñoz, directora general de Cooperativisme i Emprenedoria de la Generalitat Valenciana.

MOTIVEM ja és un programa sòlid i madur que pot plantejar-se el repte de la internacionalització com a pròxim objectiu.
Mª Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València
La vicerectora Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, ha subratllat el paper del professorat en aquesta iniciativa, que creix edició rere edició, any rere any. A més, la vicerectora ha assenyalat que la publicació de MOTIVEM d’enguany està editada en tres idiomes -valencià, castellà i anglés- i ha insistit en el binomi professorat-estudiants que recull el lema d’aquest programa: “professorat i estudiants, un tàndem creatiu innovador”. Manuel Bañuls, de la Caixa, i Teresa García, per part de la Generalitat Valenciana, han reiterat el compromís de ambdues institucions amb el programa MOTIVEM. En aquest sentit, Bañuls ha agraït, en nom de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”, la labor del professorat «per a construir ponts, per a canviar el futur. Els grans canvis socials parteixen de la potència del treball en equip i MOTIVEM és un exemple d’això», ha assenyalat. Mª Vicenta Mestre, rectora de la Universitat, ha clausurat l’acte posant el focus en els reptes d’aquest programa formatiu de cara al pròxim any: «MOTIVEM ja és un programa sòlid i madur que pot plantejar-se el repte de la internacionalització com a pròxim objectiu. La clau, una vegada més, està en a l’impuls del professorat», ha insistit.

MOTIVEM, un tàndem creatiu
MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, sota la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius. Aquesta acció té com a objectiu donar suport a l’esforç del professorat que estimula la creativitat de l’alumnat a través del desenvolupament d’idees en equip amb l’objectiu de potenciar la seua ocupabilitat. MOTIVEM compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de CaixaBank a través de l’Obra Social “la Caixa”.

Noticia publicada: 13/12/2019