Inici / Notícies
NOTíCIES

Estudiants de la Universitat desenvoluparan el seu projecte fi de carrera en Ford

Estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València desenvoluparan durant aquest curs acadèmic el seu projecte final de carrera en les instal•lacions de Ford Espanya. Des que va començar la col•laboració de l’ETSE amb Ford més de 40 estudiants han pogut realitzar el seu projecte fi de carrera en aquesta factoria i més de 200 han realitzat pràctiques en empresa.

Com http://cialisonlinegeneric365.com/ explica la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València, Paula Marzal, l’oportunitat brindada per Ford als estudiants «no pot ser més gratificant» lloc que els suposa integrar-se «en un dels departaments d’aquesta gran companyia, en els seus mètodes de treball, i sota la direcció dels seus tècnics realitzar un desenvolupament tecnològic en els camps d’enginyeria electrònica, la informàtica o l’enginyeria química i mediambiental».

Estudiants amb una posició privilegiada per al seu futur professional

Treballar en un entorn com Ford aporta als estudiants un complement a la formació adquirida en la Universitat que sens dubte els col•loca en una posició privilegiada de cara al seu futur professional.
Paula Marzal, directora d’ETSE-UV
Treballar en aquest entorn multidisciplinari i sota els criteris d’eficiència empresarial, planificació, compliment de terminis i estàndards de qualitat que aplica Ford «aporta als estudiants ˗subratlla la directora d’ETSE-UV˗, un complement a la formació adquirida en la Universitat que sens dubte els col•loca en una posició privilegiada de cara al seu futur professional».

Així ho afirma també el Training, Security & Fire Mgr de Ford Espanya a València, Enrique Roig, que remarca l’oportunitat de formar part de grups de treball i de projectes reals d’una factoria de Ford de gran efervescència com la d’Almussafes. «L’estada en la nostra companyia els aportarà als estudiants una experiència vital de cara al seu futur professional ja que, independentment que estiguen supervisats per un tutor, van a haver de gestionar situacions reals del dia a dia en el món professional».

Açò, com subratlla Roig els proporcionarà «una valuosa experiència que, de ben segur, formarà part de les seues capacitats per a afrontar el seu futur laboral amb garantia d’èxit, els ajudarà a omplir aqueixa motxilla http://cialisonlinegeneric365.com/ de recursos que tot bon professional ha de portar sempre a coll per a ser resolutiu en les seues respectives àrees de negoci».

Els estudiants, que haurien d’haver superat el 70 per cent dels seus crèdits, realitzaran pràctiques en les instal·lacions de Ford Espanya durant un període de vuit mesos, entre el 1 de novembre i el 30 de juny. Les pràctiques es realitzaran en horari de matí (de 8.30 a 14.00 hores) i estaran remunerades amb 420 euros mensuals.

Noticia publicada: 06/10/2015