Inici / Notícies
NOTíCIES

Estudiants de la UV podran presentar el seu projecte de fi de carrera de la mà de Ford

Desenvolupar processos i eines per a les motoritzacions d’un nou vehicle, revisar els embalatges actuals i proposar millores de densitat o millorar l’eficiència actual de les instal·lacions on s’insereixen tots els cristalls en el vehicle. Aquests són algunes de les tasques a dur a terme en alguns dels cinquanta-quatre projectes de treballs de finalització de grau que l’empresa Ford posa a la disposició dels estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València.

D’aquesta forma, Ford els dóna l’oportunitat de formar part de grups de treball i de projectes reals en una factoria com la d’Almussafes.

Entre els requisits per a presentar les candidatures a aquestes pràctiques, haver superat el 70 per cent dels seus crèdits en els graus i estar matriculats en l’assignatura de treball fi de grau o de treball fi de màster. Els estudiants seleccionats realitzaran pràctiques en les instal·lacions de Ford Espanya durant un període de vuit mesos, entre l’1 de novembre de 2016 i el 30 de juny de 2017. Les pràctiques es realitzaran en horari de matí (de 8.30 a 14.00 hores) i estaran remunerades amb 420 euros mensuals.

Més informació:
Pràctiques en empreses per a la realització del projecte fi de carrera en Ford Espanya S.L 

Notícia publicada: 13/09/2016