Inici / Notícies
NOTíCIES

Reconeguts empresaris orientaran a emprenedors en les línies estratègiques de la seua empresa

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València obri una nova edició del Programa de Mentors per a Emprenedors Universitaris. Un programa mitjançant el qual empresaris i directius mentoritcen iniciatives empresarials d’emprenedors universitaris. Es tracta que els mentors aporten la seua experiència i coneixement empresarial als emprenedors que tenen en marxa la seua idea de negoci.

Oberta la inscripció del Programa de Mentors per a Emprenedors Universitaris
Aquest programa es desenvolupa al llarg de sis mesos amb sessions setmanals. En aquestes sessions de treball, eminentment pràctiques, el mentor inverteix el seu temps, comparteix els seus coneixements i dedica el seu esforç perquè l’emprenedor desenvolupe tot el seu potencial com a professional. Cada grup té tres sessions amb cada mentor, una primera sessió de presa de contacte i plantejaments a realitzar, la segona sessió d’aprofundiment i tercera sessió de conclusió o recomanacions.

En aquestes sessions participatives es treballa en grup els problemes que sorgeixen en la gestió empresarial, aprofitant els emprenedors el coneixement dels mentors per a obtenir solucions pràctiques que potencien les seues possibilitats d’èxit empresarial.

Com expliquen els coordinadors del programa, crear mentalitat empresarial i conèixer de primera mà els obstacles i les solucions que planteja l’emprenedoria de la mà dels quals els hagen patit abans, és l’objectiu del Programa de Mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial. Els mentors que participen en el programa aborden diferents qüestions en les citades sessions grupals.

El mentor inverteix el seu temps, comparteix els seus coneixements i dedica el seu esforç perquè l’emprenedor desenvolupe tot el seu potencial com a professional a través de temes com els fonaments del negoci, el màrqueting, els aspectes jurídics i tributaris, el preu d’una empresa o negoci, l’estratègia i la tàctica, els conceptes d’èxit i fracàs, la comunicació, la internacionalització, la resiliència i les adversitats i les remodelacions de l’empresa.

Inscripció oberta
El programa gratuït està dirigit especialment als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, a titulats de la Universitat de València amb un projecte emprenedor o una empresa en funcionament. Es desenvoluparà els dilluns a la vesprada durant el primer semestre de 2016.La selecció dels candidats es realitzarà a través d’un comitè que entrevistarà als candidats per a accedir al programa. Aquestes es realitzaran durant el mes d’octubre en ADEIT. Per a poder participar en aquest procés és necessari emplenar la inscripció prèvia.

Alumnes que han passat pel Programa de Mentors comparteixen la seua experiència en aquest vídeo.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 08/10/2015