Inici / Notícies
NOTíCIES

Augmenta un 16% la coordinació del professorat en Idees MOTIVEM en Equip 2019

Un 16%. Aquest és el percentatge d’augment del professorat de la Universitat de València que coordinarà equips interdisciplinaris d’estudiants per a la proposta d’idees innovadores i creatives en la actual edició de la competició Idees MOTIVEM en Equip 2019. Aquesta iniciativa conta amb el recolçamentde la Generalitat Valencia i la Obra Social la Caixa.

En 2018, cordinaren equips 85 docents mentre que enguany ho faran 101. Dins d’aquest número, la major part correspon a professores (un 62% enfront d’un 38% de professors).

El professorat coordinador s’ha format en les diferents edicions de l’Escola MOTIVEM, mitjançant l’adquisició de competències en creativitat, comunicació, protecció de dades i propietat intel·lectual. Així mateix, durant aquesta acció formativa van tenir l’oportunitat de crear un equip per a l’elaboració de propostes d’actuació a l’aula com a simulació pràctica d’Idees MOTIVEM en equip.

201 equips amb 740 estudiants
En total, participaran 201 equips formats per professorat i estudiants en aquesta edició de MOTIVEM.  A més, també creix el nombre d’estudiants participants en aquesta edició de MOTIVEM, que ascendeix a 740, procedents de tots els centres de la Universitat fet que 

El termini de presentació d’idees es tancarà el 2 d’abril. Per a facilitar el desenvolupament de les diferents idees, els estudiants han participat en tres sessions formativas en tots els campus de la Universitat.

Més informació: Idees MOTIVEM en Equip 2019

Notícia publicada: 07/03/2018