Inici / Notícies
NOTíCIES

La producció d’esdeveniments musicals, una professió amb projecció a la Comunitat Valenciana

Arenal Sound, FIB, Rototom, Medusa Festival, Row, Pirata Rock i així fins a esmentar més d’una trentena de festivals que actualment acull la Comunitat Valenciana i que tenen un gran impacte econòmic en les tres províncies. Cadascun dels festivals amb un estil propi i diferents a la resta, però amb alguna cosa comuna: la música. Un sector cada vegada més rellevant en les tres províncies mediterrànies.

L’alumnat rebrà classes de professionals com César Blanca, CCO de TicketMaster Spain, Joe Pérez, actual jurat d’Operación Triunfo i director de Màrqueting de Live Nation Barcelona, així com Beatriz Traver, de Wiener Classical Music

Aqueix és el motiu pel qual la Universitat de València i Songsforever aposten per la tercera edició del Curs de Producció d’Esdeveniments Musicals on l’alumnat aprendrà sobre ticketing, big data, màrqueting, pressupostos, producció tècnica, així com sobre l’enginyeria que envolta aquests esdeveniments. L’estudiantat tindrà l’oportunitat d’assistir a classes impartides per professionals del sector com és el cas de César Blanca, CCO de TicketMaster Spain, Joe Pérez, actual jurat d’Operación Triunfo i director de Màrqueting de Live Nation Barcelona, així com Beatriz Traver, de Wiener Classical Music.

Així mateix, l’alumnat també coneixerà de primera mà la normativa i legislació vigent per a espectacles musicals en la Comunitat i com es realitza la contractació dels espais públics a més de què és el Mediterranew Music, la marca de la música valenciana.

Aquest curs es realitzarà en la Fundació ADEIT tots els divendres i dissabtes a partir del 9 de novembre i fins a l’1 de desembre. Pot accedir qui tinga el Grau en Comunicació Audiovisual, Economia, Sociologia, Administració i direcció d’empreses, Periodisme, Dret i Turisme a més de totes les persones interessades en el món de la música.

Si vols realitzar el curs, emplena el formulari del que trobaras ací baix i envia-ho a natalia.molada@fundacions.uv.es

Notícia publicada: 11/10/2018