Inici / Notícies
NOTíCIES

El director gerent de la Fundació Universitària de Las Palmas, nou president de la REDFUE

Eduardo Manrique, director gerent de la Fundació Universitària de Las Palmas, ha estat nomenat nou president de la Xarxa Espanyola de Fundacions Universitat Empresa (REDFUE) durant l’assemblea que ha tingut lloc la passada setmana en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de València amb motiu dels seus 25 anys.

El nou president de la REDFUE s’ha mostrat il·lusionat amb el seu nou càrrec i ha afirmat que aquesta xarxa, que hui compta amb un total de 28 socis, té moltes possibilitats d’incrementar la seua capacitat, la seua trajectòria i el seu valor. «Tenim molt marge de maniobra. La xarxa serà el que els associats vulguem que siga», ha afirmat després del seu nomenament.

Manrique: «Si fa uns anys, el primer pilar era la innovació, hui el foment de l’empleabilitat –tant des del punt vista aliè com propi– és l’aspecte més important»

Entre les funcions de la REDFUE, el nou president ha destacat la seua capacitat per a intercanviar i posar en valor les millors pràctiques de cadascuna de les funcions així com de donar a conèixer el treball de les fundacions en l’àmbit nacional.

La ocupabilitat, eix clau de les noves accions
La dispersió geogràfica i l’actual situació econòmica són, segons el nou president, les principals dificultats a les quals s’enfronta aquesta xarxa. «Tant la Universitat com el món de l’empresa, els dos àmbits que connectem des de les fundacions, estan passant moments convulsos», ha apuntat Manrique. Davant aquesta realitat, ha avançat que l’empleabilitat va a ser el pilar clau de les futures actuacions de la xarxa. «Si fa uns anys, el primer pilar era la innovació, hui el foment de l’empleabilitat –tant des del punt vista aliè com propi– és l’aspecte més important», ha assegurat.

Antonio Aracil, vicepresident de la REDFUE
Llicenciat en Enginyeria Industrial, Eduardo Manrique compta amb una àmplia experiència en el món de la cooperació universitat-empresa. Des de l’any 2007, dirigeix la Fundació Universitària de Las Palmas i des de fa poc menys d’un any ocupava el càrrec de vicepresident de la REDFUE. A partir d’ara, Antonio Aracil, director gerent de la Fundació Universitat-Empresa de València, i Pilar Muñoz, directora de Formació i Projectes d’UNED, seran els dos nous vicepresidents.