Inici / Notícies
NOTíCIES

La categoria Alumni es consolida en els Premis Universitat-Societat del Consell Social

Un dels pilars de la Universitat de València és establir nous mecanismes per a l’aprofitament del talent i la capacitat dels seus estudiants. Per això, per quart any consecutiu, els Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València compten amb la categoria ‘Alumni Plus’ per a guardonar l’excel·lència del seu alumnat.

En la modalitat Alumni Plus es concediran fins a cinc premis i un d’ells, decidit pel jurat, anirà acompanyat de 1.000 euros

En aquesta modalitat, les candidatures –tant de grau, màster oficial com de doctorat- han d’anar acompanyades d’un projecte innovador traslladable a l’entorn social i econòmic, així com d’un bon expedient acadèmic. Es concediran fins a cinc premis per a l’alumnat i serà un d’ells, decidit pel jurat, el que anirà acompanyat d’1.000 euros ja que aquesta serà l’elecció de ”l‘Alumne/a Excel·lent de la Universitat de València”. Així mateix, dins de la categoria Alumni Plus i a proposta també del jurat, es reconeixerà l’excel·lència professional, acadèmica i/o empresarial d’un antic/a alumne/a de la Universitat de València.

La resta de premis
Així mateix, en aquesta XXII edició dels Premis Universitat-Societat, el Consell Social concedirà les distincions en les categories habituals: premi a la trajectòria de col·laboració Universitat-Societat, dirigit a reconèixer entitats que hagen desenvolupat programes de col·laboració amb la Universitat de València (en un àmbit diferent al de la R+D); premi a l’excel·lència docent, en reconeixement a la professionalitat dels docents vinculats a l’entitat educativa i premi a la recerca i desenvolupament que posa en valor acciones i projectes de col·laboració en R+D entre grups de la Universitat de València i institucions. Com a novetat, s’ha creat el premi a les càtedres institucionals o d’empresa de la Universitat de València. Aquest nou guardó, les candidatures del qual serà proposada pel propi jurat, naix amb la voluntat de reconèixer una d’aquestes càtedres de la Universitat com un instrument de recolze en l’àrea científic-tecnològica.

Les candidatures als diferents guardons hauran de ser presentats en el Registre de la Universitat de València, dirigides al Consell Social, abans del 16 de juny.

Més informació: Consell Social Universitat de València

Notícia publicada: 02/06/2017