Inici / Notícies
NOTíCIES

IVACE i ADEIT convoquen els Premis Investigador Emprenedor per a professors universitaris

En el marc del projecte europeu R & D Industry, aprovat per la Comissió Europea dins del Programa MED, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en col·laboració amb ADEIT, convoca els ‘Premis Investigador Emprenedor’.

Les candidatures es podran presentar fins al pròxim 17 de juny a través d’ADEIT

Aquests reconeixements, que es lliuraran el pròxim 3 de juliol, van dirigits a professors de qualsevol universitat de la Comunitat Valenciana que compagine el seu treball docent i investigador amb una activitat emprenedora.

La finalitat d’aquests premis, tal com es recull en les seues bases, són reconèixer la tasca emprenedora dels investigadors i, al mateix temps, impulsar l’emprenedoria des de la Universitat.

La innovació de l’empresa constituïda, l’adequació a les necessitats de l’entorn, la seua trajectòria, la creació de llocs de treball i el grau de relació amb la Universitat de la qual procedeix i amb altres universitats de l’entorn seran alguns dels aspectes que es valoraran en la concessió dels premis.

Les candidatures, que es podran presentar fins al pròxim 17 de juny a través d’ADEIT, haurien de presentar-se en alguna de les tres modalitats que estableixen aquests premis: medi ambient, energia i biotecnologia.

Més informació:
www.adeituv.es/premiosinvestigadoremprendedor