Inici / Notícies
NOTíCIES

L’empresa valenciana S2 Grup, guardonada en els Premis Universitat Empresa de la REDFUE

L’empresaPremiados valenciana S2 Grupo, especialitzada en ciberseguridad, ha sigut premiada en la modalitat d’empresa dels Premis Universitat-Empresa de la Red de Fundaciones Universidad-Empresa (REDFUE) 2018. S2 Grupo porta més de deu anys col·laborant amb la Universitat de València a través del seu programa de pràctiques en empresa i com a patró de la seua Càtedra de Cultura Empresarial, tots dos programes gestionats des de la seua Fundació Universitat-Empresa, ADEIT.

A més, en el camp de la formació i l’ocupació, S2 Grupo col·labora amb la Universitat de València amb el programa Enigma, a través del que capten talent de les universitats seleccionant a estudiants d’últims anys de carrera o recentment graduats en les titulacions d’Enginyeria Informàtica, Telecomunicacions i Industrials. Els alumnes seleccionats reben classes que imparteix el personal de S2 Grupo i comprèn un programa de 12 mesos de pràctiques en el grup. En finalitzar, s’ofereix un contracte indefinit a jornada completa.

S2 Grupo en la Càtedra de Cultura Empresarial i en el Programa de Pràctiques en Empreses
S2 Grupo forma part del patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València en la qual participen de forma activa a través del programa Mentoring. En ell, el soci director de S2 Grupo, José Rosell, actua com a mentor dels emprenedors i emprenedores de la Universitat de València que han engegat la seua empresa o tenen el seu projecte de negoci en ment.

En paraules de José Rosell, soci director general de S2 Grupo, la participació en la Càtedra de Cultura Empresarial és «de gran valor» perquè «suposa un estar en contacte amb la nova generació d’emprenedors i és un intercanvi de coneixement molt enriquidor entre l’àmbit de la universitat i el de l’empresa». A més, la col·laboració amb el programa de pràctiques en empreses de la Universitat de València «ens permet acollir estudiants en pràctiques i açò beneficia tant als recentment graduats, perquè tenen una oportunitat d’iniciar-se en el mercat laboral i, també a l’empresa. El treball amb joves beneficia a la innovació i a la creativitat de l’equip, la qual cosa aporta un avantatge competitiu», ha assegurat Rosell.

S2 Grupo ha acollit des de fa més de deu anys a més de 80 estudiants en pràctiques de la Universitat de València donant-los l’oportunitat de participar en les tres àrees funcionals de la seua activitat: capacitats de defensa de xarxes; capacitats ofensives; i en la transformació digital.

Des de S2 Grupo reben aquest guardó amb molt entusiasme. «Aquest premi nacional suposa un reconeixement a la nostra aposta per impulsar el talent jove en l’àmbit de la ciberseguridad i ens sentim molt agraïts. Sens dubte, és «fonamental que el món de l’empresa i la universitat s’unisquen per a formar adequadament als joves i completen els seus perfils professionals para, d’aquesta forma, liderar i donar una resposta adequada a la demanda real del mercat», ha explicat Miguel A. Juan, soci-director de S2 Grupo.

Entrega premios Premis Universitat-Empresa de la REDFUE
Els Premis Universitat-Empresa de la REDFUE que enguany, a més de S2 Grupo han premiat a la Universitat d’Almeria en la modalitat Universitat, són uns guardons nacionals que es lliuren anualment i tenen com a objectiu realçar i posar en valor el treball d’empreses i casos de bones pràctiques universitàries en l’àmbit de la cooperació universitat-empresa.

La Red de Fundaciones Universidad Empresa és una organització sense ànim de lucre que treballa, des de 1997, amb els seus associats –entre els quals es troba ADEIT- per a afavorir les relacions entre el món universitari i l’empresarial. REDFUE està vinculada, a través dels seus membres, a més de 45 universitats espanyoles i un miler d’organitzacions entre les quals es troben empreses, cambres de comerç, associacions empresarials o administracions nacionals, regionals i locals.

Notícia publicada: 22/11/2018