Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la preinscripció del curs Qui pot ser empresari?, reconegut amb 6 crèdits per la UV

Els estudiants que vulguin conèixer l’experiència d’empresaris de reconegut prestigi, així com les possibilitats de crear la seva pròpia empresa ja poden preinscribir-se en la 15ª edició del curs Qui pot ser empresari?, emmarcat en la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, i que està reconegut amb sis crèdits de lliure elecció per la Universitat de València.

Poden accedir a aquest curs

gratuït, que conta amb quaranta places, els estudiants de la Universitat de València, de qualsevol de les seves titulacions, que hagin superat el 50 per cent dels crèdits de la seua titulació.

Empresaris de reconegut prestigi comparteixen la seua experiència
La preinscripció està oberta fins al pròxim mes de gener de 2014. Durant el curs, empresaris de reconegut prestigi mostraran la seva visió d’empresa i acostaran la cultura empresarial als estudiants. Intervindran empresaris de la talla de José Vicente González (CIERVAL), Vicente Ruiz (RNB) o Antonio Adés (Ford Espanya). A més, també intervindran professors de la Universitat de València de reconeguda trajectòria com Aurelio Martínez, José María Peiró, Manuel García Ferrando i Francisco Tomás. Aquest curs inclou també la visita a diverses empreses per a conèixer el seu sistema de producció i de negoci.

Durant aquests anys, la Càtedra de Cultura Empresarial ha comptat amb Juan Roig, Damián Frontera, Antonio Adés, Vicente Boluda, Francisco Pons, Manuel Moreno i José Vicente González com a directors acadèmics.

La inscripció per a realitzar aquest curs, de 60 hores de durada, pot realitzar-se fins a a través del següent enllaç: Informació curs Qui pot ser empresari? en ADEIT.

Notícia publicada: 29/11/2013