Inici / Notícies
NOTíCIES

Convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades del Registre Mercantil per a estiu

El Registre Mercantil de València ofereix 45 pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Universitat de València que estiguen matriculats en l’actual curs acadèmic, tinguen superat el 50% dels crèdits de la seua titulació (a 1 de juliol de 2016) i no hagen realitzat amb anterioritat pràctiques externes en aquesta mateixa entitat. Les 45 vacants es distribueixen depenent de la formació de l’alumnat, sent 15 places destinades a l’alumnat de ADE, Economia i Finances i Comptabilitat, 20 dirigides als estudiants de Dret i 10 per als qui estiguen cursant el doble grau en ADE-Dret. La realització de les pràctiques tindrà lloc del 18 de juliol al 9 de setembre.

Aquesta pràctiques estan remunerades amb una dotació de 550 euros en finalitzar la pràctica que es divideix en dos mòduls. En primer lloc, aquelles 90 persones seleccionades hauran de cursar una formació presencial de 90 hores de durada i que al seu torn estarà dividida en dues parts: un curs d’iniciació d’una setmana i una formació contínua durant dues setmanes. En segon lloc, les 45 persones seleccionades pel Registre Mercantil després de superar el primer mòdul realitzaran la pràctica durant 126 hores i al llarg d’un mes i mig. Tots dos mòduls tindran lloc de 15 a21 hores.

“L’alumnat percebrà una dotació econòmica de 550 euros en finalitzar la seua pràctica”

Els objectius formatius d’aquesta pràctica consisteixen en conèixer i aprofundir els fonaments del sistema registral espanyol i en l’impost de societats, practicar les tècniques d’anàlisis i valoració de comptes anuals i adquirir les competències necessàries per a portar el Dipòsit de Comptes Anuals del Registre Mercantil.

La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny de 2016 a les 23 hores i la relació de les persones seleccionades per a realitzar el curs de formació serà publicada durant la primera quinzena de juliol en la pàgina web de ADEIT.

Més informació i inscripcions

Pràctiques formatives extracurriculares Registre Mercantil de València

Notícia publicada: 20/06/16