Inici / Notícies
NOTíCIES

El Ministeri d’Afers exteriors ofereix pràctiques en ambaixades en més de 40 països

El Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació ofereix 191 places de pràctiques per a estudiants universitaris que desitgen realitzar un període formatiu pràctic en els serveis centrals del Ministeri, en les Ambaixades, Consolats i Representacions Permanents d’Espanya en l’exterior.

El termini de presentació de sol•licituds finalitzarà el pròxim 28 de setembre
Les ofertes de pràctiques, que es realitzaran en ambaixades i consolats de més de 40 països, van dirigides a l’alumnat de diferents titulacions de la Universitat de València com a Ciències Polítiques, Econòmiques, Dret, Sociologia, Humanitats, Relacions Internacionals, Informàtica, Ciències de la Comunicació o Traducció, entre unes altres.

Les pràctiques es realitzaran en el segon quadrimestre, de l’1 de febrer al 31 de maig de 2017, i no compten amb remuneració econòmica. La Universitat de València realitzarà una primera selecció entre tots els candidats que es presenten i, després, el Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació durà a terme un segon procés selectiu entre els candidats presentats per totes les universitats a través de l’examen dels seus currículums i, quan s’estime oportú, una entrevista personal. A mitjan desembre la Universitat de València farà pública la llista de candidats finalment seleccionats pel Ministeri.

Cada estudiant podrà sol•licitar un màxim de 6 destinacions. El termini de presentació de sol•licituds finalitzarà el 28 de setembre.

Més informació i procediment d’inscripció en:
Pràctiques en el Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació

Notícia publicada: 22/09/2016