Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat i el Ministeri de l’Interior impulsen les pràctiques externes dels estudiantat

Promoure les pràctiques acadèmiques externes de l’estudiantat de la Universitat de València en el Ministeri de l’Interior és el principal objectiu del conveni signat per la rectora de la Universitat de València, M.ª Vicenta Mestre, i la secretària d’Estat de Seguretat, Ana M.ª Botella. Aquestes pràctiques, que seran gestionades per la Fundació ADEIT, oferiran a l’estudiantat la possibilitat d’aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica.

L’acte de signatura ha tingut lloc en l’històric edifici de la Nau de la Universitat de València i ha comptat amb l’assistència de la rectora M.*ª Vicenta Mestre, la secretaria d’Estat de la Seguretat, Ana M.ª Botella, la secretària de la Universitat, M.ª Elena Olmos, el vicerector de Cultura i Esports, Antonio Ariño, el vicerector d’Economia, Justo Herrera, el gerent de la institució acadèmica, Juan Vicente Climent, i la delegada de la rectora per a estudiants, Mercedes Elizalde.

El conveni prepararà a l’alumnat per a l’exercici d’activitats professionals, facilitant la seua ocupabilitat i fomentant d’aquesta manera la capacitat d’emprenedoria dels futurs diplomats ​​i egressades de cara a quan finalitzen la seua formació i entren en el mercat laboral.

A més, tindran la possibilitat de fer el Treball de Fi de Grau (TFG) i Treball de Fi de Màster (TFM) en el Ministeri de l’Interior, supervisats ​​per la direcció conjunta d’una tutoria acadèmica de la Universitat i una per part del Ministeri.

Notícia publicada: 29/10/2019