Inici / Notícies
NOTíCIES

Últims dies per a sol·licitar les Beques ONCE-CRUE-UV per a personas amb discapacitat

La Universitat de València, en col·laboració amb la Fundació ONCE-CRUE, convoca sis beques per a la realització de pràctiques acadèmiques externes per part del estudiantat amb diversitat funcional. D’aquesta manera, un any més, ambdues organitzacions llancen aquesta iniciativa per facilitar la inserció professional a l’alumnat amb diversitat funcional, així com per reforçar la col·laboració amb les empreses que participen al programa.

Cada beca contempla 1.800 euros per a cada alumne durant els tres mesos en els quals realitzarà pràctiques en l’empresa, que podran realitzar-se de l’1 de febrer al 30 de setembre
Cada beca contempla 1.800 euros per a cada alumne durant els tres mesos en els quals realitzarà pràctiques en l’empresa, que podran realitzar-se de l’1 de febrer al 30 de setembre. L’alumnat podrà tant esperar al fet que li assignin una empresa com aportar una.

Els requisits per optar a aquesta beca són els següents: tenir una discapacitat reconeguda o superior al 33%, no tenir cap relació contractual de tipus laboral amb l’empresa, així com estar matriculat de qualsevol titulació de la Universitat de València durant el curs 2017-2018. En el cas d’estar cursant un grau s’ha d’haver superat el 50% dels crèdits necessaris mentre que, en un postgrau, s’ha d’estar matriculat de tots els crèdits necessaris per obtenir-ho. En tots dos casos, s’ha de complir els requisits específics de la titulació.

L’alumnat que estiga interessat en aquesta beques, haurà d’emplenar la sol·licitud a la pàgina web de ADEIT així com la de la Fundació ONCE. La data final d’inscripció és el proper 15 de desembre.

Més informació en: Beques-Pràctiques Fundació ONCE-CRUE UV 2017-18

Notícia publicada: 13/10/2017