Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat presenta el primer postgrau online en gestió empresarial de la música

La Universitat de València, a través de la Fundació Universitat Empresa ADEIT, presenta la quarta edició del Diploma de Postgrau de Gestió Empresarial de la Música que, després de tres edicions presencials, evoluciona al format online. Aquest curs d’especialització té com a objectius principals posar a la disposició dels estudiants els coneixements i capacitats en les àrees de creació, gestió empresarial, producció, màrqueting, comunicació, noves tecnologies i distribució musical, entre altres qüestions. Està orientat a graduats, llicenciats, diplomats, músics, artistes o professionals de la indústria musical.

Un projecte únic formatiu en modalitat online
Tal com indica Vicente Martínez, soci director de SFE Songsforever i director del diploma, «aquest diploma de postgrau és un projecte formatiu únic en la modalitat online. Reconeguts professionals de la indústria musical i artistes com Ariel Rot i Santi Balmes, del grup Love of Lesbian, han impartit classes com a professionals experts». A més, «l’enfocament pedagògic online permet trasllades l’experiència formativa adquirida en les tres edicions anteriors a l’aula virtual, on l’alumnat i professorat poden adquirir i intercanviar coneixements en un entorn de trobada, intercanvi i aprenentatge dinàmic», comenta.

Aquest diploma combina la docència teòrica, classes magistrals amb empreses i artistes així com el plantejament i resolució d’exercicis reals i simulats. Aquest mètode pràctic d’aprenentatge es reforça mitjançant Master Class impartides per algunes empreses, associacions i entitats reconegudes en el sector com a Primavera PRO, FIB-Festival Internacional de Benicàssim, Ticketmaster, Arenal Sound i Fundació SGAE, entre moltes altres.

La preinscripció a aquest diploma es pot realitzar a través de la web de postgrau i el termini finalitza el pròxim 5 de desembre.

Més informació

Notícia publicada: 06/11/2014