Inici / Notícies
NOTíCIES

Els patrons de ADEIT visiten l’empresa de cosmètics valenciana RNB

Una representació del Patronat de ADEIT ha visitat l’empresa RNB. En l’actualitat, aquesta empresa, interproveedora de Mercadona para tractament facial, corporal i de fragancias, compte amb més de 500 treballadors. Durant la visita, dirigida pel president de RNB, Vicente Ruiz, que també és director General de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, una màxima va quedar palesa: treballar per l’excel•lència i l’eficiència, una mica que és visible en el seu volum de producció que arriba a els 70 milions d’envasos. Uns envasos que són supervisats un a un abans de distribuir-se als lineals de Mercadona que obri unes 60 tendes a l’any.

Vicente Ruiz va contar la seua meritosa trajectòria empresarial que va nàixer en 1990 juntament amb el seu company de Farmàcia Romualdo Bertomeu quan van fundar RNB. Quatre anys més tard, aquesta empresa es va convertir en interproveedora para Mercadona. Però, la faceta emprenedora de Vicente Ruiz es va desenvolupar molt abans. Va ser al finalitzar la carrera de Farmàcia, quan juntament amb aquest soci i company van començar fent cremes en la rebotiga del pare del seu soci. D’ací al que avui coneixem com RNB, les instal•lacions del qual alberguen més de 37.000 metres quadrats, di els quals més de 600 es dediquen a I+D.

Durant la visita, Vicente Ruiz va parlar dels emprenedors, als quals va qualificar de valents. «Si alguna cosa caracteritza als emprenedors és que no tenim por, ens llancem a la piscina encara que no sapiem nadar». Aqueix esperit de lluita i de constància és el que es pot veure al visitar l’empresa RNB i el que transmeten als seus treballadors dia a dia. «La formació d’equips és molt important, els nostres treballadors són un reflex que ho som i del que fem per als nostres clients», va remarcar Ruiz.

Els patrons de ADEIT van tenir l’oportunitat de conèixer les línies de treball d’aquesta empresa en les seues tres principals fases: fabricació de la fórmula, envasat i condicionat; i d’analitzar noves possibles vies de cooperació universitat-empresa.

RNB, patró de ADEIT des de 2008
L’empresa RNB és patró de ADEIT des de l’any 2008. Des de llavors, ha mostrat el seu compromís en noves vies de col•laboració per a fomentar la cooperació universitat-empresa. RNB ha participat en diverses ocasions en el Programa d’Estades de Professors en Empreses i ha col•laborat amb el programa de pràctiques de la Universitat de València acollint a estudiantes de diferents titulacions.

Notícia publicada: 16/10/2013