Inici / Notícies
NOTíCIES

Si la teua passió és la música, forma’t amb la Universitat de València

Si la música és la teua passió, però no saps com entrar a formar part d’aquesta macro indústria, la Universitat de València té la resposta: el Postgrau en Gestió Empresarial de la Música et dóna totes les claus per a conèixer la indústria de la música per dins i poder fer de la teua passió la teua professió.

Com expliquen els directors del curs, el professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, José Nácher, i Vicente Martínez, director de Songsforever, aquest postgrau és un projecte formatiu únic amb una visió global del negoci de la música i accessible per a alumnes de qualsevol part del món al impartir-se on-line.

El curs abordarà importants novetats en tecnologia d’esdeveniments, millora del posicionament de les obres en xarxa, monetització de la música a través de plataformes digitals, el monitoratge o metadades per a identificar una obra, entre altres temes
Durant el curs, professionals i artistes amb acreditades trajectòries posaran els seus coneixements a la disposició dels estudiants en les àrees de creació i gestió empresarial, producció, live, màrqueting, comunicació, music publishing, management, internacionalització, tecnologies de la música, distribució musical i gestió legal, fiscal i laboral. El curs està dirigit tant a titulats universitaris, com a artistes, iniciats i professionals de la indústria musical amb o sense titulació universitària.

Més de 160 alumnes formats en gestió de la música
En les últimes sis edicions del postgrau, més de 160 alumnes s’han format com a promotors, gestors, músics, periodistes, tècnics, productors o disc jockeys. El curs aporta importants novetats en tecnologia dels esdeveniments (cashless pay, control d’accessos i aforament, identificació i trazabilitat de l’usuari, social mitjana engagement, Big data), la millora del posicionament de les obres en la xarxa, la monetització de la música a través de plataformes digitals com Spotify o Youtube, el monitoratge i les metadades per a identificar una obra, la recaptació i repartiment dels drets digitals a través de les entitats de gestió, així com una introducció a l’impacte en la música de la tecnologia Blockchain, la base de dades distribuïda que està cridada a ser la nova revolució d’internet.

La metodologia afavoreix la participació directa de l’estudiant en el desenvolupament del seu projecte final, tutelat pels directors del curs i pels tutors Mariano Pérez (consultor de Warner Music Spain) i Carlos Galán (fundador i director de Subterfuge Records). L’alumne disposa de l’Aula Virtual d’ADEIT, amb un suport personalitzat que li permet beneficiar-se d’una comunicació constant i eines com a fòrums de debat, xat, videoconferències. El curs consta de 30 crèdits, i la seua inscripció està oberta fins al 18 de desembre de 2017.

Informació i inscripcions:  goo.gl/qhgfr3

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Notícia publicada: 01/12/17