Inici / Notícies
NOTíCIES

L’atenció optomètrica en patologia ocular i en cirurgia refractiva, màsters de la Universitat

Un any més, la Universitat de València aposta per l’optometria com a clau a l’àrea de la salut amb el llançament de noves edicions dels màsters en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes i, d’altra banda, en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular.

Aquest últim, el Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular formarà a l’optometrista per al seguiment conjunt de pacients ja diagnosticats per un professional de l’oftalmologia. Per a això, aquest màster abordarà els següents temes: tècniques de detecció i seguiment; alteracions del segment anterior; detecció primerenca i seguiment del glaucoma; retina; i neurofotalmologia.

Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i Cataractes
Conéixer des d’un punt de vista optomètric i tècnic els diferents tipus de procediments quirúrgics refractius i de cataracta, els diferents implants i les seues característiques, la tecnologia involucrada en aquests processos i la seua avaluació és el principal objectiu que persegueix el Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i de Cataractes.

Dirigit pel catedràtic del Departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió a la Universitat de València, Robert Montés, el programa ofereix formació específica en aquesta especialitat. En aquesta línia, tant l’avaluació preoperatòria del candidat mitjançant tecnologia avançada com el seguiment postquirúrgico, són «claus» per als procediments i per a proposar tractaments alternatius en cas que foren necessaris.

Més informació i inscripcions:
Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular
Màster Propi en Atenció Optomètrica en Cirurgia Refractiva i de Cataractes

Notícia publicada: 20/05/2020