Inici / Notícies
NOTíCIES

Prop de 300 títols de postgrau amb els quals especialitzar la teua formació en 2018/19

La Universitat de València ofereix un total de 298 cursos de postgrau propi per al pròxim curs 2018/19. Mitjançant aquesta oferta, que s’ofereixen en diferents modalitats formatives (presencials, semipresenciales i en línia) i amb diferent durada (màsters, diplomes, expert universitari i certificat), la Universitat de València ofereix la possibilitat tant d’especialitzar el teu perfil professional com de reciclar coneixements per a, en tots dos, diferenciar-te en un mercat laboral cada vegada més exigent.

Salut, un any més, és l’àrea on s’ofereixen el major nombre de cursos, amb el 43 per cent de l’oferta. A continuació, Psicologia, amb el 16 per cent, i Direcció i gestió Empresarial, amb el 12, són les àrees amb més cursos

Entre l’àmplia oferta, existeixen cursos de totes les àrees de coneixement. Salut, un any més, és l’àrea on s’ofereixen el major nombre de cursos, amb el 43 per cent de l’oferta. A continuació, Psicologia, amb el 16 per cent, i Direcció i gestió Empresarial, amb el 12, són les àrees amb més cursos. A més, s’ofereixen cursos en altres camps com a Jurídic i Social, Ciències i Tecnologia, Ciències de l’Educació, Humanitats, Activitat Física i Esport i Seguretat, Salut i Medi ambient.

Dels 298 cursos oferits, 39 són noves propostes formatives de diferents àmbits com l’economia col·laborativa, les emergències mèdiques, la prevenció i intervenció del bullying i bulling en línia o la de les addiccions a les tecnologies en la infància.

Consulta l’oferta de cursos: POSTGRAUS PROPIS 18/19

Notícia publicada: 26/03/2018