Inici / Notícies
NOTíCIES

Banc Sabadell, Banc Santander, Dacsa, Dulcesol, Ubesol i Verdifresh, nous patrons d’ADEIT

Patronato ADEIT - Abril 2013 (1)Les empreses i entitats Banc Sabadell, Banc Santander, Dacsa, Dulcesol, Ubesol i Verdifresh s’han sumat al Patronat de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) coincidint amb el seu 25 aniversari. Amb aquestes sis noves incorporacions, ja són 22 les empreses i entitats que recolzen el treball d’ADEIT en matèria de cooperació universitat-empresa.

El nomenament dels nous patrons es va realitzar en la passada reunió del Patronat d’ADEIT, que va comptar amb la presència dels més alts representants, tant de la Universitat de València com del teixit empresarial, i que va estar presidida per Carlos Pascual, president del Consell Social de la Universitat de València i d’ADEIT.

Patronato ADEIT - Abril 2013Durant la reunió, es va presentar el programa de l’acte commemoratiu de celebració dels 25 anys d’ADEIT que es realitzarà el pròxim 24 d’abril i que servirà de punt de trobada entre el món universitari i l’empresarial. Durant l’acte, a més de lliurar-se els Premis Universitat-Societat en la seua XVIII edició, també s’atorgaran els guardons de reconeixement a les entitats i personalitats que han recolzat i han format part del treball realitzat durant aquests 25 anys.

Al llarg del Patronat d’ADEIT, també es van explicar altres de les activitats commemoratives d’aquest 25 aniversari. Entre elles, es va informar sobre l’estat de l’estudi marc ‘La contribució d’ADEIT a la projecció professional dels titulats de la Universitat de València: situació actual i perspectiva’, realitzat pel catedràtic d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València i director de l’IVIE, Francisco Pérez, juntament amb el catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions de la Universitat de València , José María Peiró, i que es presentarà al juny d’aquest any.

Més informació:
25 anys de ADEIT