Inici / Notícies
NOTíCIES

Potenciar nous models de negoci, clau per a impulsar el sector del turisme

La innovació i l’aproximació a les noves tecnologies segueix sent l’assignatura pendent en el sector del turisme. Amb la finalitat de plantejar i descobrir nous models de negoci en el sector turístic, ADEIT acollirà una jornada gratuïta en la qual professionals d’aquest àrea aproximaran als assistents com les noves tecnologies ofereixen oportunitats de negoci en aquest sector. Serà divendres que ve, 26 de setembre, a les 17.30 hores.

Una jornada gratuïta abordarà les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i el comerç digital per a potenciar models de negoci innovadors en el sector turístic
Durant la jornada, el coordinador de Projectes de Invat.tur, David Giner, exposarà els principals models de negoci que es poden obrir en el sector del turisme sabent utilitzar les eines que ofereixen les noves tecnologies i el comerç digital. A continuació, el consultor sènior SEO Gianluca Fiorelli acostarà les oportunitats que ofereixen les xarxes socials per a potenciar el sector turístic.

En el segon bloc de la jornada, el director de l’Institut Tecnològic Hoteler ITH, Álvaro Carrillo, explicarà com la gestió del coneixement és clau per a la millora de la competitivitat d’empreses i destinacions turístiques. Durant aquest bloc, el catedràtic d’Organització d’empreses de la Universitat de València, César Camisón, oferirà les principals pistes per a saber explotar les oportunitats de negoci gestionant les noves tecnologies i el coneixement.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Màster en Noves Tecnologies i Models de Negoci en Turisme de la Universitat de València. Un màster que s’impartirà on-line des d’octubre d’enguany fins al pròxim mes de juny de 2015 i que té la preinscripció oberta.

A més de formació teòrica, en el màster s’estudiaran casos pràctics sobre reputació d’empreses turístiques i s’analitzaran quins han de ser les millors eines de màrqueting a utilitzar per a potenciar en les organitzacions turístiques, elaborant l’estratègia comercial i l’explotació de les oportunitats digitals.

Inscripció a la jornada en el correu: marian.conca@uv.es

Més informació sobre el Màster en Noves Tecnologies i Models de Negoci en Turisme

Notícia publicada: 17/09/2014