Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova convocatòria de pràctiques internacionals remunerades per a estudiants de la Universitat

La Universitat de València i la Fundació Universitat-Empresa ADEIT convoquen la primera edició del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2016 a través del qual tres estudiants de la Universitat de València amb iniciativa emprenedora podran realitzar pràctiques en empreses i entitats internacionals durant dos mesos amb una remuneració de 2.000 euros.

Aquesta iniciativa està dirigida a tots els estudiants que tinguen un projecte de negoci emprenedor i que estiguen matriculats en el curs 2016/17 en estudis de grau, postgrau o doctorat en la Universitat de València. A més, aquestes beques es poden compatibilitzar amb les Beques Erasmus Pràctiques.

El Programa UJIE, participen les cinc universitats públiques valencianes, s’emmarca dins del projecte ‘Campus de l’emprenedor innovador’, està finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Indústria, Turisme i Ocupació.

Fomentar l’emprenedoria a nivell internacional
Amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria estudiantil a nivell internacional, l’alumnat tindrà la possibilitat d’elaborar plans de negoci i fomentar la creació de relacions professionals d’àmbit internacional en empreses públiques o privades, centres de formació, centres de recerca o altres organitzacions (incloses les universitats). Els estudiants que desitgen participar en el programa seran els encarregats de cercar l’empresa en la qual desitgen realitzar les pràctiques.

La pràctica té una durada de dos mesos i un mínim de 160 hores en jornada completa. El temps que l’alumnat romanga en el país estranger pot estendre’s en el temps, però únicament es becaran mitjançant aquest programa els dos primers mesos. L’inici de la pràctica haurà de tenir lloc entre l’1 i 31 d’octubre de 2016 i finalitzar no més tard del 31 de desembre d’aquest mateix any.

La Universitat de València aporta una borsa econòmica de 2.000 euros bruts per a cada estudiant

Emprenedoria i pràctica internacional
Aquesta beca consta de dues parts, una primera formació on-line en emprenedoria internacional i una segona de realització d’una pràctica acadèmica externa de dos mesos de durada en un altre país. Totes aquelles persones que finalitzen la primera part rebran un diploma acreditatiu.

La data de presentació de sol·licituds serà fins a l’11 de setembre de 2016. Posteriorment, la comissió del programa UJIE de la Universitat de València decidirà els qui accediran a la beca sobre la base de criteris tals com l’originalitat de les seues propostes de negoci o el seu nivell d’idiomes. La inscripció al programa es farà efectiva quan es reba un correu de confirmació per part de ADEIT. Tant la resolució provisional (15 de setembre) com la resolució final (19 de setembre) es publicarà en la nostra pàgina web

YouTube Preview Image

Més informació i inscripcions
Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2016

Notícia publicada: 07/07/2016